Днес записах Коки на детска кухня и останах изумена от количествата, които дават- супа, пюре и десерт по около 250г всяко. Това значи ли , че трябва още едно хранене да се замести , понеже нашия се наяжда само с едното(даже не го доизяжда). Аз мислих, че кухнята ще е в много малки порции , така че супата и пюрето да се дадат на обяд, а десертът след обяд и направо останах учудена като ми напълниха бурканчетата. Иначе за гивезящо се по време на хранене дете , супата , определено, му беше по вкуса и се нахрани сравнително бързо. Сега обаче какво да дам -десертът ли или пюрето ???. Ако заместя едно хранене още, кърмата ще ми стига идеално, тъй като сега ако рано вечерта кърмя, после трябва да дам АМ. Преди седмица ни изписаха от болница и там ми казаха , че 8 мес бебе трябва да яде по 5 пъти на ден, като кърменето е само вечер и сутрин, а останалите 3 хранения да са твърда храна. Да , но при нас нещата не стоят така - кърмя повече от 2 пъти на денонощие, а доцентката каза - посред нощ -само водичка за залъгване и толкова, никакво цокане по нощите, защото можела да се отключи някаква болест дето хората стават посред нощ ,за да ядат . Е да, ама моето гардже е толкова своенравно и инатесто , че ако му приложа тея хватки ,ще събуди и съседите чак.