Въобще не ме интересува дали и какво те дразни и с какво си свикнала. Нееднократно съм ти казвала, че точно с тебе няма да се съобразявам. Противно на адвокатката ти- Боби, аз виждам, че си написала, как изследването "не е задължително и рутинно и се прави при изследвания за проблем"...При ФМ морфология никой не откри сърдечният проблем на моето дете и всичко беше чудесно, цветя и рози. Никой не ме е пращал на ехокардиография заради съмнения, просто ми препоръчаха и до ден днешен съжалявам, че не отидох. За някои неща съм специалистка по неволя, да. Предпочитам да не бях.
Ха ха ха, ти сериозно ли? Понеже ми се намесва името, та да ти кажа, че съм сериозно обидена, че си помислила, че не мога да разбера прочете текст, ама нейсе. Я ходи пак прочети нещата,които си подчертала.
Shanoar : Феталната ехокардиография се прави при съмнение за проблем, за това и повечето не са чували да им предлагат. Ако не се налага не виждам защо да се прави. Изследването не е от задължителните и рутинните
Ти: „Това са глупости...“
Shanoar: „рутинно е изследване, което се прави на всички бременни без оглед на здравословен статус.“ и пак е повторила, че се прави по препоръка.
т.е. интерпретацията на горното специално за теб, че да не правиш повче махленски свади, е, че за разлика от рутинните, феталната ехография не е рутинна понеже
не се прави на всички без оглед на здравословен статус, а по препоръка. Няма разминаване в мненията и.
Държиш се грубо без въобще нищо да ти е направила, нито да е била груба с теб и за капак стана за смях, понеже самата ти очевидно въобще не си разбала какво пише.
И извинявай, ама какво ти си разбрала по неволя не променя факта, че това изледване не е по принцип рутинно. Ако си искала да кажеш, че е важно щото еди какво си бих разбрала, но ти се нахвърли върху нея , при положение, че тя говори истината, а не „глупости“, както ги определи.