Здравейте момичета, преди малко се връщам от среща с докторката при която ще раждам. Тя ми се накара малко, че много рано съм отишла и ми даде дата (9. септември), като на 2ри трябва да отида да ме прегледа и да ми пусне кръв и урина , да ми изпише лекарствата за преди и след раждането и да си избера разбира се екипа за секциото. До тогава всяка седмица запис на тонове и при нея да ги види и ако случайно бебо реши да излиза да и звънна. И задължително трябва да мина през анестезиолога да ме тестува за алергии.
С риск да ми се накарате, но след първото дете и много неуспешният ми опит за кърмене този път реших , че няма да се подлагам на това и сигурно ще си спра кърмата още в началото. При мен проблемът се оказа големите ми гърди и много дългите канали, които се запушват постоянно и вероятността за мастит и запушване е много голяма.
До тук добре, но от миналата седмица от прегледа се оказа че имам гъбична инфекция и ми изписаха 6 глобули гино дактрин- някой ако ги е ползвал, кажете мнение. Изненадващото за мен беше, че нямам никакви оплаквания, нито течение нито другите гъбични негативи. Само сутрин като стана на първата тоалетна имах малко секрет по тоалетната хартия при това без мирис и цвят, нищо друго.
Хемоглобина ми е 108, но за него пък нищо не ми казаха да взимам.