Здравейте отново коремчета.
joly, за Тина Киркова (понеже аз съм решила там да правя абонамент, защото искам лекарката, която ми помогна да забременея да следи бременността) - поемат се всички кръвни и уринални изследвания, независимо колко се налагат и всеки УЗ, независимо колко пъти ще отидеш + болнични. Общо взето всичко. Поне на мен така ми каза моята лекарка, която е страхотен човек. Май единствено БХС и ФМ не се поемат. Аз съм от Петрич и на мен реално ме устройва да дам 450 лв., но да съм спокойна, че ще ми се обръща внимание, ще ми се правят изследванията и отношението към мен ще е повече от на ниво. Защото аз така или иначе ще следя бременността си в София, просто на лекарите тук нямам никакво доверие. Така като гледам, явно съм попаднала на АГ. Чак не мога да повярвам, че има такива кожодери (въпреки, че в София в началото попаднах на лекар, който въпреки доброто си отношение продължаваше само да ме тъпче с противозачатъчни, въпреки желанието ми да се пристъпи към опити за забременяване, слава Богу, ходих само година, ако бях продължила сигурно още щях да съм на тези хапчета
). Съвсем искрено ти съчувствам, че се наложило да преживееш това, толкова добре разбирам какво ти е.
Прегръщам те силно, стискам палци да намериш добър АГ, който да следи бременността ти! Авалон, ако разбереш какво означава резултата, сподели. Предстои ми такова изследване след седмица.
Извинявам се за спама.
Ооо, и забравих да ви се похваля! Вчера Слънцето ми купи "бременна възглавничка"
Имам предвид от тези дългите възглавници. Днес ще изпера калъфката и като изсъхне и я пробвам ще ви кажа как е.
Че ми е много трудно спането, понеже обичам да спя по корем. Дано с нея се наспивам.