Добре дошли на новите момичета! Лека и успешна бременност на всички!
Искам да кажа нещо, което мисля от вчера, въпреки че до днес сутринта се съпротивлявах, за да не се разбере погрешно.. Искам да подчертая за всички, че това са мисли, не се карам или държа тон на никого, просто искам да кажа това, което страшно ме обиди и нарани.
Та, така... не знам защо ми се стори така, но усетих някакво подигравателно и заядливо отношение от страна на съфорумка, която не е бременна, тук, в темата за бременни - към друго момиче.. И след това друга съфорумка, която се забавлява от това, че другите са по-чувствителни и реагират, когато усещат негативно отношение към себе си. Странно е някой да си оправя настроението, гледайки как две дами спорят за нещо.. било то оправдано или не.
Искам да кажа на всички, че такова отношение е просто обидно, нагло и грозно. Тук всички сме се борили със зъби и нокти за да дадем живот все пак! Поне заради това заслужаваме нормално отношение, моля всички да се постараят. Искам да цитирам
tesoria, защото мисля абсолютно същото:
"Моля момичета, които нямат друго занимание освен да се заяждат и да спамят темата да си намерят друг отдушник, а не да натоварват останалите мами. Тук се споделят радости и тревоги от предстоящата среща с желаното дете!"Нямам лошо отношение към никого в темата. Получавала съм само добри съвети и приятелско отношение от всички, надявам се коментарът ми да не засегне никого, просто доста дълго го държах в себе си..
Иии може би е от бушуващите ми хормони, но на момичето, забавляващо се с постовете тук искам да кажа:
"Надявам се да си се забавлявала и днес.
"