Здравейте момичета, как сте днес?
Ние тъкмо се върнахме от доктора и всичко е нормално и много се радвам. Вече си знам и кръвната група и док каза, че няма проблеми, че нали имаше нещо за резус факторите и такива неща. Видяхме и бебо, расте си нормално дори реши, че трябва да пошавръка малко. Също така, док каза, че няма да правя изследване за Даун, тъй като при мен няма рискове, но за ФМ щял да ме праща при доц. Балев и ако някой има информация за него ако може да драсне на лично да не спамим тук как седят нещата при него и дали е добър специалист.
А за диоптрите и секциото, спомням си, че вуйна ми и тя имаше доста голям диоптър и й направиха операция тук във Варна, но мисля, че беше след като роди. То и аз се притеснявам да не съм със секцио, защото съм си дребничка и с неособено голям таз.
Но док каза, че има още доста време до тогава.
chattenoire84, мерси за съвета, който ми даде относно болките в корема. Днес казах на док и след една дълга дискусия се оказа, че е благодарение на този мой запек, който си го влача от дете. Посъветва ме да ям по-разнообразна храна и не толкова запичащи неща.