Здравейте момичета, как сте?
chattenoire84,
moniks_s, толкова добре ви разбирам относно домашните любимци
Аз общо взето ще разчитам само на мамината помощ. Странно е как някои от хората се интересуват само от това какъв ще е пола на бебето и как ще се казва.. НО явно за мой късмет аз съм единствено дете на мама и това ще е първо внуче за нея, така че тя ще помага колкото може, понеже си ходи на работа, която е доста отговорна. Имам чувството дори, че тя за момента е много по-развълнувана от мен
Относно зъбите и венците - забелязвам мааалко подобрение, надявам се да продължи.
chattenoire84, направо ти завиждам за котето, толкова много обичам котки.. и тъкмо сега съседката има малки котета, мисля, че имат нещо ангорско в тях, но за съжаление няма как да вземем.
papilio, браво на двете баби. Все така да ти помагат! Изпратих ти едно лично съобщение.
Иначе като цяло съм добре, продължавам да си будувам. Тази сутрин се събудих в 4:30 и успях да заспя след 7 и нещо, събудих се в 9. А вечерта си легнах късно, сигурно около 12. Но ще търпя, няма как
Като цяло се събират часове, но проблемът е, че дори когато спя... всъщност не спя, а дремя.
Момичета, пожелавам ви приятен и усмихнат ден!