Ох
Моникс, олекна ми като прочетох, че бебето ти се развива нормално! Няма начин 2 пъти ще бъдеш свекърва, силна мъжка майка
Много се радвам за теб
Хайде другите мамчета, стискам Ви палчета за безпроблемно и леко раждане, че и Вас много Ви мисля!
На всички нови и останали като мен, безпроблемно износване на пухкави бебоци и ревящ финал накрая!
Аз да се отчета все пак, днес си бях на ЖК при моят доки и той ме успокои, че за момента всичко ми е наред. Нормално било да имам подготвителни контракции и да не се шашкам, даже не ги и усещам. Опипа шкембето и каза, че е чувствително, опита се да чуе тоновете, но през толкова сланинка не може, ама как и би могло като бебчо, застанал на кестерме сиреч напречно на корема и ми е разпънал максимално матката и си седи нашият на комфортно и широчко, нищо все пак си ме видя на УЗИ и беше доволен има си идеална сърдечна дейност, моят глезан, който си лежеше най-небрежно, обаче дечко щял да реши кога да застане като прилеп с главата надолу, това си била негова работа кога ще застане и как
, каза ми вече да спя наляво или надясно (въпреки, че вече само така спя), не и по гръб, намали ми дозата до една табл. дневно Нутри-Маг (магнезият) и да го пия следобед. За страховитите болки и придружаващият ги "прекрасен" запек ми изписа ФрутиЛакс по 15 мл. вечер (това било слабително специално разработено за бременни напълно подходящо и безопасно) и така, да правя леки разходки, да избягвам слънцето и да не се вглеждам много в симптомите си, за да не се товаря психически излишно.