magi_st,
Споделям напълно твоето мнение, аз също се чувствам по този начин.
Момичета, интересно ми е, откакто сте бременни какво е вашето настроение? Как се чувствате? Влияят ли ви хормоните, ако да - от кога?
Искам да споделя с вас, че аз се чувствам прекрасно, малко по-емоционална съм, но в положителен смисъл. Толкова съм щастлива, че ми се случва всичко това. Имам чувството, че животът ми започва да се запълва постепенно. Всичко, което ме е измъчвало и ми е липсвало малко по малко се намества и животът ми придобива по-особен смисъл. Не ме е страх от бременността, от килограми, от раждане, от това, че животът ми след това ще се промени изцяло. Не ме е страх, че няма да спя, че няма да имам време за себе си... и изобщо от нищо, което предстои - и хубаво, и лошо.. Имам чувството, че мечтите ми се сбъдват.. Да чукам на дърво, всичко да върви както до сега!
Задавам ви тези въпроси защото скоро на мен ми ги зададе друг човек, вече майка. И аз останах шокирана, че трябва да ме плаши фактът, че животът ми ще се промени и ще има по-важен човек за мен от самата Мен. Или че няма да се наспивам, или че понякога няма да имам изобщо време за себе си.. или че раждането може да боли. Само на мен ли не ме е страх? Не съм депресирана, не съм стресната, уплашена или каквото и да е. Нормално ли е, има ли причина да се страхувам от нещо?