0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

    dess_dess

  • *****
  • 2328
  • станах двойна мама
Re: Тема на бременните N87
« Отговор #960 -: Септември 18, 2013, 12:38:39 pm »
Здравейте  :bighug:


а кога се прави 3-тата FM на мен всеки преглед ми е FM , все пак да знам в кой седмици се прави Аз др седмица ще се записвам пак на 4Д в МД :)

Много съм доволна от д-р Удова, дори сам решила като презастраховка един вид :lol: да се следя и при нея, освен при доктора, който ми води  ЖК и този, при който ще раждам.

Спора ще го пропусна и аз :?!


Как сте всички? Във Варна като се е раздухал един вятър, направо ми издуха мозъка :x :lol:


*

    Starshine

  • ***
  • 494
  • "When nothing is sure, everything is possible."
Re: Тема на бременните N87
« Отговор #961 -: Септември 18, 2013, 12:59:39 pm »
dess_dess, късната ФМ май беше към 26-та - 28 г.с. до 30 г.с... нещо такова ми се върти в главата, но не съм много сигурна. Бях си записала някъде, ако открия къде ще ти пиша пак. Аз лично се чувствам добре, много заредена, ведра, весела.. Общо взето прекрасно! :sunshine: Тук времето е много непостоянно - сутринта беше като за пред буря и беше доста студено, а от час насам е слънчево и за къс ръкав - идеално за настиване! :lol: Ти как си?
« Последна редакция: Септември 18, 2013, 13:01:59 pm от Starshine »




Quiet people have the loudest minds.
*
Re: Тема на бременните N87
« Отговор #962 -: Септември 18, 2013, 13:18:07 pm »
Дааа...
Едно време бях,като някакво зомби.Непрекъснато висях в темата,но беше доста по-мирно,весело и готино.Откакто зачестиха тези дразнения взех да влизам все по-рядко. osi_19
То не е възможно да не възникне спор,но напоследък нещата прерастват в заяждане и нападки  :bonk:    :fighting:   ,което някакси ме отблъсква.
Срамота.Големи жени сме,а някои явно не са се научили да се въздържат и контролират.
За Бога хора, намерете начин да изпускате парата на друго място.  osi_7
Аз мислех,че сме се събрали тук,за да обменяме информация,опит,мнения и разбиране,а то....
Извинете ме,ако и аз съм повлияла с нещо отрицателно за вашето настроение.
Бъдете спокойни и се наслаждавайте на факта,че най-накрая сте бременни.  :youwoman:
  :bighug:

Re: Тема на бременните N87
« Отговор #963 -: Септември 18, 2013, 13:21:30 pm »
joly колко си права....и аз съм на същото мнение
Николай е на 2г.4м.5д.
*
Re: Тема на бременните N87
« Отговор #964 -: Септември 18, 2013, 13:49:01 pm »
А аз игнорирам.Хубаво ми е да пиша тук.Хвърляла съм по едно око като минавах през всички изследвания и опити и съм си мечтала да пиша в ТАЗИ тема и сега няма никой да ми развали кефа :)

*

    Starshine

  • ***
  • 494
  • "When nothing is sure, everything is possible."
Re: Тема на бременните N87
« Отговор #965 -: Септември 18, 2013, 14:17:18 pm »
magi_st:good_post: Споделям напълно твоето мнение, аз също се чувствам по този начин.

Момичета, интересно ми е, откакто сте бременни какво е вашето настроение? Как се чувствате? Влияят ли ви хормоните, ако да - от кога?
Искам да споделя с вас, че аз се чувствам прекрасно, малко по-емоционална съм, но в положителен смисъл. Толкова съм щастлива, че ми се случва всичко това. Имам чувството, че животът ми започва да се запълва постепенно. Всичко, което ме е измъчвало и ми е липсвало малко по малко се намества и животът ми придобива по-особен смисъл. Не ме е страх от бременността, от килограми, от раждане, от това, че животът ми след това ще се промени изцяло. Не ме е страх, че няма да спя, че няма да имам време за себе си... и изобщо от нищо, което предстои - и хубаво, и лошо.. Имам чувството, че мечтите ми се сбъдват.. Да чукам на дърво, всичко да върви както до сега!
Задавам ви тези въпроси защото скоро на мен ми ги зададе друг човек, вече майка. И аз останах шокирана, че трябва да ме плаши фактът, че животът ми ще се промени и ще има по-важен човек за мен от самата Мен. Или че няма да се наспивам, или че понякога няма да имам изобщо време за себе си.. или че раждането може да боли. Само на мен ли не ме е страх? Не съм депресирана, не съм стресната, уплашена или каквото и да е. Нормално ли е, има ли причина да се страхувам от нещо?




Quiet people have the loudest minds.
*

    Asenceto

  • ***
  • 207
  • Ще успеем :))) всичко е въпрос на време ;)
Re: Тема на бременните N87
« Отговор #966 -: Септември 18, 2013, 14:25:29 pm »
Напълно споделям мнението ти  Starshine ! И аз като теб съм изключително щастлива,животът ми придобива истински смисъл.И колкото и да ме плашат,че няма да мога да се оправя с близнаците сама,аз само се усмихвам и отговарям–Ще успея ;) Не забравяйте,че всяко нещо направено с любов е обречено на успех ;)
*
Re: Тема на бременните N87
« Отговор #967 -: Септември 18, 2013, 14:32:49 pm »
Starshine, ти си дала определение за прекрасна бременност и майчинство  :hug2:. Според мен точно така трябва да се чувства всяка бъдеща майка. Радвай се, че възприемаш света по този начин. Ще си имаш нормалните чуденки и притеснения, но всъщност това е именно щастливият период на сбъдване на една мечта.

Аз също се чувствам много добре, но някак си съм здраво стъпила на земята. Може би защото съм твърде предпазлива да се зарадвам истински. Но със сигурност от нищо не ме е страх. Твърдо вярвам, че ще имам безпроблемна бременност и раждане и че ще се справя с отглеждането на две бебета. Дори съм избрала дата за раждането и имена за момиче и момче  :lol:. Това последно ще го проверим скоро  :wink:.

Точно така, Asenceto, ще се справиш и още как!
Re: Тема на бременните N87
« Отговор #968 -: Септември 18, 2013, 14:42:02 pm »
Момичета,като ви чета и ми вдъхвате вяра,че всичко ще бъде наред!  :grouphug: Ние бая време се борихме да стане това бебче,имахме доста проблеми и някакси сега не мога да се отърся от чувството,че нещо не е както трябва!  :? Опитвам се да се отърва от тази тревожност,но на моменти не успявам-като характер съм голяма паника!!!  :x
*

    dess_dess

  • *****
  • 2328
  • станах двойна мама
Re: Тема на бременните N87
« Отговор #969 -: Септември 18, 2013, 14:45:22 pm »
Скоро ще имаме нужда и от нова тема  :lol:


Цял живот си мечтаех точно за този момент :P да бъда мама и аз, и все още, не мога да повярвам, че е истина и се случва на мен и с мен ... и толкова много исках и аз да пиша в тази тема, не мога да се отпусна и зарадвам истински  :lol:

Starshine :bighug:
ние сме добре и аз си имам вече имена :P за двете бебонки :wink: беата :bighug: с хормоните е ееее страшна работата, станала сам по-докачлива и все ми се реве :? :wink:


*

    Starshine

  • ***
  • 494
  • "When nothing is sure, everything is possible."
Re: Тема на бременните N87
« Отговор #970 -: Септември 18, 2013, 14:51:26 pm »
Asenceto, beata, много ви благодаря! Ще продължа в същия дух! Вече разбирам, че напълно нормално си се чувствам!Разбира се, че ще се справите! Не може и дума да става за друго! :bighug:
dess_dess, това с хормоните ще отмине!  :bighug:
*Sunny*Angel*, радвам се, че съм ти подействала по някакъв положителен начин! Моля те, бъди спокойна! Всичко ще бъде наред! :bighug: :grouphug2:




Quiet people have the loudest minds.
*

    Asenceto

  • ***
  • 207
  • Ще успеем :))) всичко е въпрос на време ;)
Re: Тема на бременните N87
« Отговор #971 -: Септември 18, 2013, 14:56:39 pm »
Ех че хубаво ще завърши темата на бременните 87  :D Дано в следващата още повече момичета се присъединят  :grouphug:
Re: Тема на бременните N87
« Отговор #972 -: Септември 18, 2013, 15:09:05 pm »
 :bori_002:
« Последна редакция: Септември 18, 2013, 16:19:43 pm от морско момиче »
Николай е на 2г.4м.5д.
*
Re: Тема на бременните N87
« Отговор #973 -: Септември 18, 2013, 15:33:59 pm »
Аз също се чувствам страхотно.Не мога да го обясня.Решила съм, че всичко ще е наред до края.Казвам, че бебето е нашия малък дар, нашето чудо, едно упорито и инатливо чудо, защото аз не знаех че съм бременна и правих куп глупости в началото.Будех се с усмивка всеки ден в който ми се гадеше, радвах се и се радвам на всеки преглед, галя си корема с кеф и му говоря вече на ум или на глас.

Да притеснявам се, без това не може.Преди ФМ ме беше втресло, чак моя мъж се притесни за мен.Докато стане БХС-то не знаех на кой свят съм, но без това не може.Всяка една от нас знае през какво е минала и колко сълзи е изплакала, за да стигне до тук и точно поради тази причина, някак си не се радваме и прекалено, не сме и безразсъдни спрямо себе си и бебетата.

Така че мисля че сме еднакви всичките.По-емоционални, аз съм голяма ревла, усещам се и как се изнервям от глупости, дори и на моя мъж, ей така за нищо, но дишам дълбоко, броя до 10 и после му се извинявам задължително, че той човека какво е виновен, че мен ме бият хормоните ;)

*
Re: Тема на бременните N87
« Отговор #974 -: Септември 18, 2013, 15:47:07 pm »
Момичета не спорете вече,аз просто исках да попитам дали и някой друг ще го прави или го е правил.Благодаря ви за споделеното на всички!
Относно това как се чувствам- прекрасно и не мога и аз още да повярвам ,че се случва на мен.Може би като усетя бебо ще повярвам най- накрая  :).Всички ще се справим,толкова време чакаме това да ни се случи и в никакъв случай не ме плаши отглеждане,раждане и т.н. ако ще и 3 да са винаги се намикра начин и за себе си и за деца и за всичко.

*

    Starshine

  • ***
  • 494
  • "When nothing is sure, everything is possible."
Re: Тема на бременните N87
« Отговор #975 -: Септември 18, 2013, 16:02:53 pm »
Момичета, страхотни сте, благодаря ви!.. Ето - разчувствах се и ще ми текнат след малко сълзички от нещата, които сте написали. Вярвате ли ми, че наистина останах шокирана от нещата, които ме попитаха и ми казаха, колко трудно било, как нямало да имам време за себе си (все в кофти смисъл) и как прекалено наивно съм гледала на нещата - защото аз си мисля, че всичко става по-хубаво когато имаш дете.. и не ме е страх. Сега виждам, че не съм наивна - просто оценявам щастието си! Виждам, че и при вас е така, прегръщам ви силно! :bighug:




Quiet people have the loudest minds.
*
Re: Тема на бременните N87
« Отговор #976 -: Септември 18, 2013, 17:01:52 pm »
Момичета точно така е!И аз вярвам ,че всичко ще бъде наред.А мен като ме видят едно за ръка ,другото в корема.И като се затръшкат ,луда ли си ,как ще ги гледате,по 50 лв в аптеката за единия после за другия
И още куп такива неща...Колко ще ни било трудно....Уфффф,но аз пък си знам че децата са богатство и ще ги изгледаме и с много и с малко пари!

*
Re: Тема на бременните N87
« Отговор #977 -: Септември 18, 2013, 17:13:27 pm »
Момичета, страхотни сте, благодаря ви!.. Ето - разчувствах се и ще ми текнат след малко сълзички от нещата, които сте написали. Вярвате ли ми, че наистина останах шокирана от нещата, които ме попитаха и ми казаха, колко трудно било, как нямало да имам време за себе си (все в кофти смисъл) и как прекалено наивно съм гледала на нещата - защото аз си мисля, че всичко става по-хубаво когато имаш дете.. и не ме е страх. Сега виждам, че не съм наивна - просто оценявам щастието си! Виждам, че и при вас е така, прегръщам ви силно! :bighug:
Да, ще ти е трудно, но ще се чувстваш завършена и пълноценна :) Няма да се замисляш дали си сресана, с грим, лак и т.н., а дали си целунала детето си за "добро утро" или "лека нощ" :)
няма да ти пука дали имаш пюре по роклята, защото едно малко човече ще крие петното с телцето си и прегръдката :)
Да, ще си недоспана  и с прекъснат сън, но всяко ставане ще ти дава възможност да видиш как лежи твоята мечта в легълцето си :)
Ще забравиш за малко обувките с висок ток, но пък няма да мислиш за това, защото ще чуваш звънкия смях на детето си, когато бягаш след него :)
....
Няма да продължавам, вие сами ще откриете този нов свят. Дописвайте го в първия пост на всичките си бременни теми, и никой да не пише без да го е прочел :) Така може би някои хора ще си спомнят, че темите и форума са за взаимопомощ, а не за доказване на кой по-знае и чете :)
Лека бременност на всички!
« Последна редакция: Септември 18, 2013, 17:16:08 pm от mimi26 »
*
Re: Тема на бременните N87
« Отговор #978 -: Септември 18, 2013, 18:24:50 pm »
Ето това искат да четат очите ми.Последната страница много ми хареса.И се присъединявам към всички вас,аз също не се страхувам от раждането,от болката,от това да стана недоспала мама.Искам да кажа на тези, които не се страхуват,че ще станат страхотни родители.А на тези,които са "паника",че когато дойде време да се грижат за едно мъничко и беззащитно същество изведнъж ще станете по-решителни и уверени.
По отношение на хормоните.Също осъзнавам,че съм по-докачлива.Но го отдавам на това,че съм повечето време вкъщи и ми е трудно,защото имам едно безкрайно досадно старче и непрекъснато трябва да му ходя по   :cul2:  ,да му слушам мърморенето почти по цял ден.И ме е яд защото незная как да ги накарам с мъжа ми да поддържат някакъв ред,а винаги оставят всичко където им падне.Дори, като отварят шкаф за да си вземат нещо го оставят отворен.Понякога се моля някой да си тресне главата,за да се научат.(но едва ли ще се случи,защото на всяко влизане в кухнята затварям по 2 -3 шкафа)
 Стремете се да намирате и в злото добро.Така животът е по-хубав.
 Силни прегръдки от мен  :bighug:
« Последна редакция: Септември 18, 2013, 18:27:16 pm от joly »
*

    dess_dess

  • *****
  • 2328
  • станах двойна мама
Re: Тема на бременните N87
« Отговор #979 -: Септември 18, 2013, 19:01:11 pm »
mimi26 разплаках .... се,
 толкова истински и вярно си го oписала  :youwoman: