Само идвам да Ви кажа Сбогом, момичета ще ми липсвате (особенно тези, с които имах какво да си кажа).
Приключих със Зачатие, защото така или иначе заченах естествено. Единственият полезен съвет, който ми свърши работа е да си сменя ендокринолога, за да мога да забременея нормално. Така и не се наложи АРТ или по-сериозните ин витро процедури, защото, ако прочетете в личинят ми дневник, който започнах да водя и аз не знам защо, се оказа прав онзи доктор от Пирогов, който се удиви на моята матка, хубаво се оказа, че и сперматозоидите на мъжа ми се оказаха подвижни, хубаво е, че забременях сега, когато организма ми по някакъв начин все още функционира нормално, защото много добре знаете какво може да стане с напредване на годинките, деца се правят до определена възраст, после, не че не става, но става наистина трудно и знаете какво говоря.
Така и не схванах, че това е форум за жени с репродуктивни проблеми, навремето, когато започнах да пиша тук си мислех, че сте по-сърцати, по-отворени към жени с всякакви проблеми не само с репродуктивни, но не животът Ви е направил да сте по-серт, това не е по Ваша вина.
Радвайте се, че Ви се даваш шанс да забременеете въпреки всички мъки, които сте изтърпели и на пръв поглед нещата не са били никак обнадеждаващи.
Радвайте се на децата заченати ин витро, защото те са по-специални от другите.
Единствено ще продължа да използвам календара си, защото инфото там ми е важно. Благодаря специално на две съфорумки, които познавам дори лично, създадохме страхотни приятелства.
Надявам се да срещнете хора, с които да се разбирате и по-добре, отколкото с мен, аз съм само трън в окото.