0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Starshine

• 494
  • "When nothing is sure, everything is possible."
Re: Тема на бременните N87
« Отговор #180 -: Юли 31, 2013, 14:30:43 pm »
Оооо, Дяволче, много, много се радвам за теб! Да ти е жива и здрава рожбата!  :bighug:
:ywoohoo:

Quiet people have the loudest minds.
*
« Отговор #181 -: Юли 31, 2013, 14:36:27 pm »
Честита рожба Дяволче. Да ти е жив издрав Александер - най голямото щастие !!!
На 23.01.2014 в 10,49 Нора пое първата си глътка въздух.
*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
« Отговор #182 -: Юли 31, 2013, 14:46:00 pm »
Zdraveite mili4ki, blagodarq na vsi4ki, koito sa me mislili:)
Az ve4e sym mnogo 6tastliva gorda mama na bebko Alexander, rodi se 2716gr,  normalno na 29.07. v 22:23 angl. vreme, ve4e sme vky6ti, kyrmim se I se radvame edin na drug :) Po-kysno 6te vi pi6a podrobnosti
4estita radost Dqvol4e :bighug:
I az imam problem sas  vencite :P

*
« Отговор #183 -: Юли 31, 2013, 14:51:25 pm »
Честит син мамо Дяволче :)

*
« Отговор #184 -: Юли 31, 2013, 14:56:13 pm »
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=49832.0
ето темичка от мен за Дяволчето ,да не спамиме тук!

« Отговор #185 -: Юли 31, 2013, 16:30:54 pm »
Alike, като отидеш при док. му спомени задължително за болките, даже му кажи за старите ти коремни болежки от преди, от какво са били, също така е важно дали си имала преди коремна операция или не, адски много са комплексни нещата. Но-шпа трябва да ти върши работа, трябва и всеки ден да ходиш по голяма нужда и да следиш консистенцията на акото си, ако те се стори твърдичко и трудно излизащо, значи със сигурност запек, а от там и болезнените колики. Болките в коремната област по време на бременност доста се видоизменят като усещане, аз си мислех страхотии докато се превивах на две от болки, а то едни прости газове се оказаха накрая. За една бройка и в болница по спешност, по нощите да вляза.

На Дяволчето й честитих в темичката, за да не спамя излишно.

Dess, продължавай със съветите за венците, които ти дадох на Л.С., за съжаление не минават веднага и от раз. Трябва си постоянство. Сменяйте често видовете пасти за зъби, бактериите в устата привикват към тях и все едно си миете устата с вода. :bighug:
« Последна редакция: Юли 31, 2013, 17:16:29 pm от chattenoire84 »
*
« Отговор #186 -: Юли 31, 2013, 16:43:28 pm »
Ползвах паста за зъби Билка и реших проблема с кървящите венци. Не ви пречи да опитате  :D

*
« Отговор #187 -: Юли 31, 2013, 17:16:20 pm »
Един съвет от не бременна аз също се оплаквам от време на време от венци ,
използвам ето това:

Вкусът не е на зелена ябълка, слагате няколко капки във чаша вода
и хубаво се жабурите-ефекта се усеща веднага.
*
« Отговор #188 -: Юли 31, 2013, 19:25:29 pm »
Здравейте момичета!
Мина и моя БХС резултати които бяха на момента е,че риска е на минималния праг,което означава ,че няма проблеми.Сега ще чакаме във вторник да излязат.Бебчо много мърдаше д-ра на моменти не можеше да хване размера на каквото трябва :D , но мина всичко  :wink:

Браво на Дяволчето,хайде чакаме и Изабелчето с новини :D

« Отговор #189 -: Юли 31, 2013, 23:00:51 pm »
Здравейте момичета!
Ние сме добре :) Макар и без кухня все още :) Накрая ще се прибера и няма да имам къде да вляза  :D

Starshine аз имах и още имам на моменти твоят проблем с костите. По време на предишния (неуспешен) опит ми бяха приложили твърде силна стимулация и започнаха не само да ме болят, но и да ми се подуват костите на ръцете. Минах едно лечение след това, дето пооправи нещата. Сега вече в края на бременноста започна да се появява, но открих че ако затворя прозореца до който спя - нещата се оправят. Единственото дето може да предприемеш докато си бременна е половинка аспиринче вечер и то ако не слагаш клексан или нещо подобно, защото и той действа така.
*
« Отговор #190 -: Август 01, 2013, 09:04:37 am »
Добро утро!
Старшайн от вчера искам да ти отговоря ама от Тео все нямам време да пиша-костите и  мен ме болят особено стъпалата сутрин и вечер съм като робот.А от няколко дни и кръста ме боли  вечер много и пия но-шпа....А безсънието ,то е с мен от 2 месеца заспивам към 3-4 часа,по цяла нощ гледам тв.Какво нещо е природата,а?Като малкия будуваше по цяла нощ ми се спеше,а сега ....вместо да събирам сили пак будувам :D
Аманда ,браво за добрите резултати

*

Starshine

• 494
« Отговор #191 -: Август 01, 2013, 12:23:35 pm »
amanda, браво за хубавите резултати!
никоя, moniks_s, много благодаря за съветите. За сега се справям някак и не ми се е налагало да пия нещо за болката, но ако стане нетърпимо ще пийна. Пък от тази вечер реших, като се събудя да се местя в хола и да зяпам телевизия докато заспя. Иначе само се въртя и будя слънцето  :oops: Поне той да се наспива.
Нямам търпение да дойде 14-ти за да се обадя на лекарката и да уговорим час. Бях преди десетина дни, а имам чувството, че са минали 100 години. Иска ми се всеки ден да ходя, но няма как. Някак си съм нетърпелива да започна да усещам бебо когато мърда, за да съм по-спокойна, че всичко е наред. На 16 или на 19-ти най-късно ще ходя и ще направим БХС и ФМ. Ох, колко бавно минава времето :lol:
Благодаря на момичетата, които са дали съвет за справянето с венците и зъбите.
Момичета, пожелавам ви приятен и усмихнат ден! И да се пазите от жегите :grouphug2:

« Отговор #192 -: Август 01, 2013, 14:19:30 pm »
Днес дадох вторите по ред кръвни изследвания ПКК и урина, които си се правят за вторият триместър, после ме заболя силно корема от газове и колики. Знаете ли какво направи бебчо, явно е усетил, че мама я боли и ме погали с ръчичка и ме погаделичка с краченце, после се завъртя така, че да не ми тежи. Какво сладко дете  :D
*
« Отговор #193 -: Август 02, 2013, 06:36:05 am »
Здравейте, коремчета!
Не съм влизала няколко дни, а вие сте напълнили темичката.
Много се радвам за Дяволчето, бях сигурна че скоро ще ни зарадва. Чудя се какво ли става с Изабел  osi_10 Трябва вече да е родила.

tesoria, никоя, Туци , хайде момичета вас чакам, че и моят ред да дойде.

Ние още сме си 2 в1, на 31.07 Дяволов ми свали серклажа, каза че малечка е идеална и вече може да се ражда - да съм си стягала багажа. Та така вече и куфара е стегнат. От няколко дни имам контракции, но доста слаби.
« Отговор #194 -: Август 02, 2013, 07:38:30 am »
Добро утро момичета, как сте?
Ние вече започнахме с подготовленията за бебо.
Вчера двете баби изчистиха цялата къща из основи, направо ми стана жал олко много работа беше. Ама нали аз не можех много да чистя последните няколко месеца и чистенето ми беше само да просмуквам и да мия пода. И сега страшно много се радвам колко е чистичко.
Накрая за награда свекърва ми взе и детето за днес да си почина и ще ми я докара чак утре сутрин.
Вече започнах да се спичам за раждането и да не мога да спя добре, но остава малко та ще го преживея :-)
От днес започват 45те дни преди термин и в понеделник съм на преглед , а следващата седмица имам час и при докторката при която ще раждам и сигурно ще ми дадат датата за секциото.
Весел уикенд и до понеделник- когато ще докладвам
*
« Отговор #195 -: Август 02, 2013, 10:28:15 am »
Здравейте !Папилио,чудесно е ,че има кой да ти помага.При мен тази опция я няма.Едната баба е заета с другите внуци,а свекървата дори не се интересува как съм,но....както и да е. :lol:
Изабел наистина се изгуби...,че е родила родила е ,,ама защо не пише?!?!?
Опти ,то и твоя ред дойде ,стискам палци :crossfingers:

« Отговор #196 -: Август 02, 2013, 10:37:26 am »
OPTI, моля те дай ми инфо за Д-р. Дяволов, четох къде ли не из форумите, че бил голяма работа. Той нали си е в АГ "Майчин дом" гр. София (вероятно за един и същи док. става дума, защото фамилията му е много специфична), може ли да ми дадеш някакви негови координати :) То за мен е още рано де, но искам от сега да си подготвя домашното  :D

Как сте днес, лично аз се надявах тази сутрин да си отспя до по-късно нещо от сорта до към 10 часа, но уви, ококорих очи в ранни зори към 7 и 30 - повече не можах да заспя, котката ме събуди да стана, да й сипя да яде, че от злояда твар стана лакомо дебело същество.  Исках да си почина, защото не спя вече до късно,а пък и вчера ме източиха в лабораторията и ми беше уморено, изследванията са ми муцка  :lol:

А относно помощта от бабите, само майка ми ми помага за домакинската работа, свекърва ми ми звъни само по телефона (щото се намира на около 150 километра от София) щеше преди две седмици да дойде, но си намери оправдание, сега си пече дупе на море (лошо няма) само и се интересува какви пари трябва да дава за секцио и дали ще взимам майчински (само пари са й в главата), най-важното за нея беше и какъв е пола на детето.

Дано Изето е добре, много искам да се похвали!
« Последна редакция: Август 02, 2013, 10:43:54 am от chattenoire84 »
« Отговор #197 -: Август 02, 2013, 10:41:54 am »
Един съвет от не бременна аз също се оплаквам от време на време от венци ,
използвам ето това:

Вкусът не е на зелена ябълка, слагате няколко капки във чаша вода
и хубаво се жабурите-ефекта се усеща веднага.
Това е концентриран екстракт от смрадлика и е ВЪЛШЕБЕН,аз го ползвам от около година и съм много доволна
Николай е на 2г.4м.5д.
*
« Отговор #198 -: Август 02, 2013, 10:43:03 am »
Добро утро момичета!
moniks_s,Starshine благодаря  :)

OPTI ще чакаме и теб вече ,много стиснати палчета  :crossfingers: всичко да мине гладко

papilio
браво на двете баби  :balk_47:, ще помагат къде ще ходят  :D

*

Starshine

• 494
« Отговор #199 -: Август 02, 2013, 11:47:56 am »
Здравейте момичета, как сте?
chattenoire84, moniks_s, толкова добре ви разбирам относно домашните любимци :lol: Аз общо взето ще разчитам само на мамината помощ. Странно е как някои от хората се интересуват само от това какъв ще е пола на бебето и как ще се казва.. НО явно за мой късмет аз съм единствено дете на мама и това ще е първо внуче за нея, така че тя ще помага колкото може, понеже си ходи на работа, която е доста отговорна. Имам чувството дори, че тя за момента е много по-развълнувана от мен :lol:
Относно зъбите и венците - забелязвам мааалко подобрение, надявам се да продължи.
chattenoire84, направо ти завиждам за котето, толкова много обичам котки.. и тъкмо сега съседката има малки котета, мисля, че имат нещо ангорско в тях, но за съжаление няма как да вземем. :?
papilio, браво на двете баби. Все така да ти помагат! Изпратих ти едно лично съобщение.
Иначе като цяло съм добре, продължавам да си будувам. Тази сутрин се събудих в 4:30 и успях да заспя след 7 и нещо, събудих се в 9. А вечерта си легнах късно, сигурно около 12. Но ще търпя, няма как :lol: Като цяло се събират часове, но проблемът е, че дори когато спя... всъщност не спя, а дремя. :countingsheep:
Момичета, пожелавам ви приятен и усмихнат ден!  :bighug: