Здравейте момичета, как сте днес?
joly, правилни са ти подозренията за БХС според мен. Аз също четох информацията, която ти имаш, така че не задълбавай, мисли положително! Ако се сетя къде го четох, ще ти го копирам или ще ти дам линк.
charizmana, радвам се, че си прочела какво ти написахме. Доста се притесних за теб, тези дни постоянно следях дали си влязла да прочетеш. Ако имаш пак някакви притеснения, пиши, всеки ще ти помогне с каквото може.
Alike, аз съм доста чувствителна към миризмите, но не ми е ставало лошо просто обонянието ми е доста изострено. Но при всеки е различно. Аз например забелязвам напоследък, че съм доста внимателна към всичко, което се докосва до устата ми и изобщо до мен. Например, преди не ми е правело впечатление, че по чашата може да има засъхнало петънце от вода, сега видя ли (дори знаейки, че от изсъхването на водата по чашата) трябва незабавно да я измия отново. Същото се случва и с вилици, лъжици.. и освен това напоследък забелязах, че избирам доста по-прецизно храната си, отново несъзнателно.
Дяволче, ти как си? От два дни не си писала, да не би да имаш вече повод да черпиш с усмивки?
Маги, аз също се крия от жегата където мога!
Бъди спокойна, всичко ще бъде наред. Понякога май и на мен ме обземат тези дяволчета, но бързо ми минава. Надъхвам се с изречението, че през толкова много неща преминах, така че заслужавам всичко да бъде както трябва. Опитай и ти, надявам се да ти помогне.
И сега да ви се оплача - не мога да спя вечер... събуждам се в 3-4 и заспивам около 6-7. Доста ме наболяват костите, на някоя от вас случвало ли и се е? Че леко започвам да се притеснявам
Извинете за дългия пост. Пожелавам ви приятен и усмихнат ден!