Момичета, имам нужда от съвет
Накратко, за тези дето не са ме чели: Бебе родено преди точно две седмици в 30 г.с. Намира се в кувиоз, храни се през сонда с кърма от една седмица вече. Възприема я добре, всеки ден му вдигат дажбата
Т.к. миналата седмица повърна точно пред мен и много се бях втрещила, разпитвах акушерката може ли да е от моята кърма. Тя каза, че няма забранени храни, но да внимавам разни раздуващи храни например, шоколад, боб,... да не са в големи количества, да не са често и т.н. иначе да се храня с каквото ми се яде. После се оказа за щастие, че е повърнал от някакво лекарство и не се повтори, та досега фал с кърмата май нямаме
Днес обаче "съобразителната" му майка я втаса. Едно, че втори ден рева доволно много (това жените ни друсали били хормоните, а те "горките" мъже кога ще се осъзнаят...), второ че бях умряла от глад и подкукуросана от мъжа ми изядох едно парче пиле, и после се усетих че е пикантно
Доколко това може да се отрази негативно на качеството на кърмата? Ако е така след колко време според вас ще се изчисти, защото аз имам предостатъчно и не ми е проблем да му занеса от замразената и да изхвърля някакво количество - но за какво време става въпрос