Dragony,честито -много се радвам!
Нашето кърмене не знам как ще спре.Все още е на поискване и не виждам скоро как ще спре сам.Ако се опитам да не дам са страхотни драми.Само да ме види да седна на дивана и веднага пристига да цока.През деня горе долу мога да го забаламосвам ,макар че има моменти,дето не се отказва и това си .До сега няма ден,в който да е цокал само за заспиване примерно.
В началото на Март имаше няколко дни,в които висеше по гърдите ми като новородено направо ,то не мога да стана да сложа масата.Едната вечер направо прекали и аз импулсивно скочих и си намазах гърдите с оцет ,ей така да видя какво ще стане.Тръгна да цока и само като се наведе и му замириса и се отказа-изгледа ме супер странно миличкият,още му помня погледа.До вечерта не пожела да цока -идва дърпа блузата и се отказва сам.Дойде обаче време за сън и започна чудото.Първо пробвах да лежим и да му пея и гушкам ,после го носих и подрусвах,после баща му го разнася,пуснах клипчета и не и не .Не може да заспи и плаче и така 2 часа.Накрая реши,че все пак ще цока и заспа за секунди.На следващият ден пак не е идвал да цока до обедния сън -тогава отново след драми реши,че ще цока накрая .Вечерта беше 8.03 и с майките от площадката бяхме на заведение за празника.Мъжът ми беше успял да го приспи доста късно и с много носене и друсане .На сутринта обаче имаше Т ,следобед направи гърч и ни приеха в болница.Седем дни не яде и пи нищо друго ,освен кърма .Откак сме се прибрали от болницата пак е залепен за мен и си цока постоянно.Изяжда си кухнята,яде и плодове и други неща,но въпреки това има от 5 до 10 (различно)кърмения в денонощие.
Искаше ми се сам да се отбие,но май няма шанс да се случи.Не знам как и какво да правя.