Здравейте! При мен нещата май са потръгнали по-добре от предния път. Днес, 6-ти ден от стимулацията, на прегледа се видяха по 5 фоликула в двата яйчника с размери 12-13 мм(преди 3 дена бяха 4 в единия и 2 в другия с размери 3-4мм). Вече имам и резултатите от хормоните. Д-р Белчева , каза че според нея нещата се развиват много добре-и броя и размера били супер за 6-ти ден. Моля ви обаче за мнение относно хормоните-там изобщо не съм наясно как са нещата. Притеснява ме високото ЛХ. Ето и резултатите: 1-ви ден преди лекарствата: ЛХ 14,95IU (винаги ми е малко над горна граница, без поликистоза); Естрадиол 229,20 pmol/l; Прогестерон 3,94 nmol/l ; няма оформени доминантни фоликули; 3-ти ден : ЛХ 39,9IU, Естрадиол 1016,00 pmol/l, Прогестерон 6,13 nmol/l общо 6 фоликула с размери около 3-4мм ; 6-ти ден : ЛХ 24,70IU, Естрадиол 4829,00 pmol/l, Прогестерон 8,58nmol/l общо 10 фоликула по 12-13мм и 1 малък. Знам, че има изисквания към ЛХ-то, но не съм сигурна точно какви са за 6-ти ден. Виждам, че пада, но все пак....... А естарадиола и прогестерона дали са добре? В друга тема момичета казаха, че хич не са добре. Разбрах също, че има големи разлики при мерните единици и затова тук попълних точните резултати. Моля ви за коментар