0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Ин Витро/Икси - юли, август, септември 2013 г.
« Отговор #560 -: Август 30, 2013, 13:13:01 pm »
Според мен е перфектна бройката.Хем има достатъчно.хем не са прекалено много,за да има опасност от хиперстимулация.Сега всеки ден или през ден на прегледи?
Аз изтрещявам.Дръжте ме ,да не направя някой  ранен тест  :lol:
Понеделник съм на преглед.
Фоликули има но дано да са пълни със яйчица :balk_44:
« Отговор #561 -: Август 30, 2013, 15:39:01 pm »
Здравейте,момичета,мина и моята пункция,имам си осем яйцеклетки,утре ще чакам обаждане от ембриолозите,аз мислех да има и за замразяване, а то може и да не останат... :?
« Отговор #562 -: Август 30, 2013, 16:13:12 pm »
Имаш доста добри шансове и за замразяване.на моята пункция,а после и трансфер бях с момиче,на което извадиха 9 яйцеклетки,от които 5 зрели-оплодиха се и петте.Върнали са и 2,и 2 са замразили.Все още не знам какъв ще е резултата,но и стискам палци,както и на теб. :)
« Отговор #563 -: Август 30, 2013, 17:03:26 pm »
Благодаря, Вилили, чул те господ, много ми се иска да останат и за замразяване, но не всичко става както искаме, и на теб много стиснати палци,не остана почти  :wink:
« Отговор #564 -: Август 31, 2013, 19:58:57 pm »
Момичета благодаря ви от сърце за хубавите думи и пожелания :bighug: :bighug: :bfp:
daria_66 и аз бях с 8 яйцеклетки, върнахме 2 на 5 ден и даже остана едно за замразяване. Освен това мисля, че по добре по малко но качествени отколкото повече но не толкова добри.

ВиЛиЛи как си?

Момичета аз не издържах и  пуснах още един тест и така:
          - на 10 ден от ЕТ - ЧХГ 153,09
          - на 12 ден от ЕТ - ЧХГ 397,26
Момичета мислите ли че мого да пътувам? Трябва да ходя до клиниката на 02.09, а после и за преглед. Кога мислите, че ще ми е първия преглед?
*

Asenceto

• 207
  • Ще успеем :))) всичко е въпрос на време ;)
« Отговор #565 -: Август 31, 2013, 20:11:06 pm »
Прекрасен резултат hope1203  :wink: Дори и малко вискок за този ден ;) Тихо ти казвам честито.Почивай си повечко.На преглед лично мен ме викнаха на 21ден след ЕТ.И тогава трудно се видя първата точица.
Стискам ви палци момичета.Знам какво е да се луташ с въпроси без отговори....
ВиЛиЛи ти си следващата  :crossfingers:
 :pink_dust_1: :green_dust_1:
*
« Отговор #566 -: Август 31, 2013, 20:33:24 pm »
Хоуп, много ми е радостно, че мога да кажа - Честито!!! Съвет за пътуването не мога да дам, защото досега не ми се е налагало.
Днес ме започнаха с Менопур + Фемара, преглед - във вторник, дано има по-добър резултат от предишния път. Ще си попълня дневника като видя какви точно са ми дозите на Менопура.
*
« Отговор #567 -: Август 31, 2013, 20:37:05 pm »
hope1203 чудесни резултати,мен ме викаха на 22 ден видя се тогава точица,успех , всичко ще е наред  :bighug:,а за пътуването не знам ,щом трябва да отидеш  :? мисля,че няма проблем.
ВиЛиЛи стискаме палци ,само 2 дни до теста  :crossfingers: :crossfingers:

*
« Отговор #568 -: Август 31, 2013, 20:40:08 pm »
Вили,не остана :bfp:!
На всички момичета очакващи или в процедура желая успех!

« Отговор #569 -: Септември 01, 2013, 19:00:41 pm »
Момичета,аз днес съм свила сърцето си в тих ужас.
Вчера се поразходихме доста,надявам се да е от това,но още тогава кръста доста ме заболя.От сутринта имам леко кафеникаво-ръждиво зацапване. :? По няколко капки,то даже не са и точно капки на превръзката,които не се засилват,но и не спират.Утре ми е датата на цикъла,корема леко ме наболява,но рядко-не постоянно.Главата ме боли вече трети ден.Вчера както ми е обичайно студено и имах горещи вълни следобед.Просто положението е оле-мале,още се държа и не съм изпаднала в паника,но съм на ръба  :( Така че.....дано да не ви разочаровам.Но от всичката тая надеода,все още имам останала в сърцето.
Лежа,почти не мърдам и се моля,много се моля....
*

sara68

• 269
  • Няма начин да няма начин :))))
« Отговор #570 -: Септември 01, 2013, 21:39:22 pm »
Вили,миличка а не мислиш ли,че това може да е имплатационно зацапване-кой ден си днес?Я виж hope какъв резултат извади,а почти се беше предала:) бременна си до доказване на противното,а за сега такива доказателства нямаш-така че успокой се,пази се повече и ...ще се молим с теб за + резултат!
*

sara68

• 269
  • Няма начин да няма начин :))))
« Отговор #571 -: Септември 01, 2013, 21:42:54 pm »
Да се отчета и тук - днес замразен трансфер на 2ембриончета на 5дни  :)
« Последна редакция: Септември 01, 2013, 22:09:07 pm от sara68 »
« Отговор #572 -: Септември 01, 2013, 22:35:09 pm »
Момичета,аз днес съм свила сърцето си в тих ужас.
Вчера се поразходихме доста,надявам се да е от това,но още тогава кръста доста ме заболя.От сутринта имам леко кафеникаво-ръждиво зацапване. :? По няколко капки,то даже не са и точно капки на превръзката,които не се засилват,но и не спират.Утре ми е датата на цикъла,корема леко ме наболява,но рядко-не постоянно.Главата ме боли вече трети ден.Вчера както ми е обичайно студено и имах горещи вълни следобед.Просто положението е оле-мале,още се държа и не съм изпаднала в паника,но съм на ръба  :( Така че.....дано да не ви разочаровам.Но от всичката тая надеода,все още имам останала в сърцето.
Лежа,почти не мърдам и се моля,много се моля....
Вили, успокой се, Сара е права,може да е имплантационно зацапването.....чакаме само ++++++++++
« Отговор #573 -: Септември 01, 2013, 22:38:16 pm »
Момичета, случвало ли ви си е след пункция да продължават болките в корема вече трети ден  :(
*
« Отговор #574 -: Септември 01, 2013, 22:48:32 pm »
Колко фоликула извадиха, да не си направила хиперстимулация? Ако и утре продължават, обади се на клиниката според мен.
*
« Отговор #575 -: Септември 02, 2013, 10:44:48 am »
Вили ще се молим с теб за   :bfp:,не се притеснявай от това зацапване,добре си направила като си полежала повече.Аз пък получих точна такова както го описваш 5 дни след като видях двете чертички,но на другия ден вече го нямаше  :wink:.

sara68 чакането започва,стискам палци за положителен тест  :crossfingers:
daria_66 как си? Дано отмине,ако ли не звъни в клиниката.

« Отговор #576 -: Септември 02, 2013, 11:24:56 am »
Колко фоликула извадиха, да не си направила хиперстимулация? Ако и утре продължават, обади се на клиниката според мен.
Извадиха ми 9  :balk_44:,не са много,едва ли има хиперстимулация,не е много силна болката,но почти постоянна,предния път май нямах такава...
Вили, :goodluck:
« Отговор #577 -: Септември 02, 2013, 11:39:27 am »
Дариа,на мен болсите от пнкцията ми отшумяха чак след трансфера.
Сара,честити ти снежковци,дано да си ги задължиш за девет месеца.
Аз...ами днес е много по-малко зацапването,даже прилича на остатъчно.Освен зверското главоболие,друго нищо ми няма.Нищо не ме боли-нито кръста,нито корема,но и аз не знам.Така или иначе днес ми е 10 ти ден след трансфера и  пуснах кръвен,но не знам кога очно ще е гото резултата,ще роверявам онлайн.Днес ще стане ясно всичко.
Много ви благодаря за стиснатите палци.
*
« Отговор #578 -: Септември 02, 2013, 12:03:27 pm »
ВиЛиЛи, успех! Продължаваме да стискаме палците :)
sara68,  :goodluck:
« Отговор #579 -: Септември 02, 2013, 12:18:45 pm »
ВиЛиЛи, при мен резултатът от кръвния тест излезна до 2-3 часа.
Стискам ти големи палци. Мирише ми на ++++++