0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ин Витро/Икси - юли, август, септември 2013 г.
« Отговор #540 -: Август 28, 2013, 20:07:58 pm »
Ая, успех ти пожелавам!
Всички ние ги плащаме тези неща, няма какво толкова да се
учудваш.
По- ранен тест няма да бъде реален заради прегнила.
Няма никаква необходимост са лежиш 20 дни, само първите няколко дни ако решиш и после лек режим.
Бъди доволна, че имаш 6 хубави замразени ембриони, някои с години и няколко пункции не могат да съберат толкова, да не говориме за хилядите лева. Така, че само може да се радваш.
*
« Отговор #541 -: Август 28, 2013, 20:10:44 pm »
aia_aq, за изчистването на Прегнил 1500 единици трябва да минат приблизително 4-5 дни. Докато поставяш Прегнил 1500 единици през 3 дни, няма смисъл от по-ранен кръвен тест, защото стойността на ЧХГ няма да е коректна.

Вместо витамини за бременни, пий фолиева киселина.

Относно лежането. Лежи си ако искаш първите 4-5 дни, ако ще си по-спокойна, след това продължи да водиш същия начин на живот, както преди трансфера. Ето тема, в която е обсъждано какво да правим след трансфер:
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=11445.240

Успех!
« Отговор #542 -: Август 28, 2013, 20:26:35 pm »
Ая,честит трансфер,дано някое от тези ембриончета гушнеш след 8 месеца.
Аз имах намерениено до 6-7 ден след трансфера да лежа и като принцеса даже да не готвя  :lol: -това на теория.В действителност,обаче на втория ден(без да броя деня на самия трансфер) вече станах да измия чиниите и да направя салата.Вчера-4ти ден излязох навън и бавно и нежно се разподихме.Първите дни полежах,след това се чувствах толкова добре,че ми се искаше да си "кръвоснабдя матката"  :lol: Действам по интуиция,мисля че телата ни сами подсказват от какво имаме нужда.Стиссам палци и на двете ни да се прехвърлим при Хоуп и другите момичета в бременната тема.  :wink:
« Отговор #543 -: Август 28, 2013, 21:49:47 pm »
Аз имах намерениено до 6-7 ден след трансфера да лежа и като принцеса даже да не готвя  :lol: -това на теория.В действителност,обаче на втория ден(без да броя деня на самия трансфер) вече станах да измия чиниите и да направя салата.Вчера-4ти ден излязох навън и бавно и нежно се разподихме.Първите дни полежах,след това се чувствах толкова добре,че ми се искаше да си "кръвоснабдя матката"  :lol: Действам по интуиция,мисля че телата ни сами подсказват от какво имаме нужда.Стиссам палци и на двете ни да се прехвърлим при Хоуп и другите момичета в бременната тема.  :wink:

Дай боже, ВиЛиЛи! Дано всички успеем и се прехвърлим в бременната тема! :)

Благодаря на всички момичета за отговорите!
« Отговор #544 -: Август 29, 2013, 08:33:36 am »
aia_aq и аз като теб бях на прегнил (но моя беше 2500) до 8-9 г.с. през 3 дни. Теста ми беше назначен за 21 ден след трансфера, ама кой да трай до тогава. Пуснах тест на 11 ден(2 дни след прегнил), като знаех че ще е положителен - беше 190(бях почти сигурна, че тази висока стойност не може да е от прегнила). На следващия ден пуснах отново(беше 280) преди да сложа прегнила и видях, че ЧХГ нараства. Това означаваше че има бременност и бях на седмото небе. Ако на следващия ден обаче намалява не се надявай да си бременна. Това го направих, защото не исках да се тъпча с толкова хапове още 10 дена ако няма смисъл.

*
« Отговор #545 -: Август 29, 2013, 08:37:01 am »
И аз не съм фен на лежането много е изнервящо.
« Отговор #546 -: Август 29, 2013, 11:41:32 am »
Момичета,утре сутринта ми е пункцията.Стискайте палци да имам достатъчно и качествени яйчица и да се оплодят.Почна да ме дострашава 8O .....
*
« Отговор #547 -: Август 29, 2013, 11:43:43 am »
daria_66  много и качествени Я ти пожелавам. :balk_44:
Ая стискам палци за положителен тест

*
« Отговор #548 -: Август 29, 2013, 15:25:34 pm »
Дариа, успех!
Аз май ще правя втори пореден опит - в събота съм на преглед, за да започваме евентуално къс протокол.
*

sara68

• 269
  • Няма начин да няма начин :))))
« Отговор #549 -: Август 29, 2013, 17:05:23 pm »
E момичета,май дойде и моето време- в неделя ЗТ на 2 ембриончета- стискайте палци да се отчета по-късно с положителен резултат :)
Успех на всички!!!
*
« Отговор #550 -: Август 29, 2013, 17:11:42 pm »
sara68:bighug:
 От цялото си сърце успех ти желая!!!!!!!!
На 23.01.2014 в 10,49 Нора пое първата си глътка въздух.
« Отговор #551 -: Август 29, 2013, 17:22:19 pm »
E момичета,май дойде и моето време- в неделя ЗТ на 2 ембриончета- стискайте палци да се отчета по-късно с положителен резултат :)
Успех на всички!!!
дано! дано! Стискам ти много палци!!!
« Отговор #552 -: Август 29, 2013, 17:51:37 pm »
 sara68, aia_aq стискам ви палци момичета!  :bighug: :bighug:

Аз след вчерашната еуфория днес съм се по притеснила, че ме наболява цял ден от ляво и да не е някоя извънматочна. Абе спокойствие няма. Ама реших да споделя с вас, колкото и да съм досадна, защото знам, че ще ме разберете.
*

sara68

• 269
« Отговор #553 -: Август 29, 2013, 18:03:20 pm »
hope1203,не се вкарвай в разни филми,отпусни се и се радвай на + резултат.Ако пък болката се засили и не отминава - обади се на твоя лекар ,но.....сега е важно да си спокойна :bighug:
« Отговор #554 -: Август 29, 2013, 18:49:56 pm »
Ая,Сара,Мома и всички момичета,които сте вече на въртележката-успех  от все сърце ви пожелавам.
Хоуп,отпусни я тая душа  :D .Радвай се,момиче.Ще ти е свито на сърцето,няма как,но чувала съм такава е майчината орисия.
На мен всеки следващ ден ми се струва по-дълъг от предния,а още колко остават....Свила ми се е душичката,но доброто ми предчувствие си е още при мен  :wink: Стискайте палчета  :)
« Отговор #555 -: Август 29, 2013, 22:19:05 pm »
Благодаря,момичета.... :oops:
*

sara68

• 269
« Отговор #556 -: Август 29, 2013, 22:43:50 pm »
Благодаря за подкрепата ,момичета! :bighug:
ВиЛиЛи ,време е за серия положителни резултати- дръж се прилично,моля те- друг резултат не приемаме :lol:
*
« Отговор #557 -: Август 30, 2013, 09:26:47 am »
sara68, aia_aq, ВиЛиЛи, много силно ви стискам палци  :bighug: 
daria_66, стиснали сме палците   :goodluck:
hope1203, още малко ти остана до пpегледа, ако съм pазбpала пpавилно, е в понеделник. Всичко ще е наpед! Успех!
Пожелавам на всички успех и да завърши темата толкова успешно, колкото беше и предишната  :D
*
« Отговор #558 -: Август 30, 2013, 13:02:27 pm »
Днес бях на преглед
в десния 8 фоликула в левия 6
Мисля че е добре  :wink:
« Отговор #559 -: Август 30, 2013, 13:09:00 pm »
Според мен е перфектна бройката.Хем има достатъчно.хем не са прекалено много,за да има опасност от хиперстимулация.Сега всеки ден или през ден на прегледи?
Аз изтрещявам.Дръжте ме ,да не направя някой  ранен тест  :lol: