Звънях днес в Надежда, тази жена Силвия ми кажа че имат часове чак за края на годината при д-р Персенска и д-р Шефкетова, но дотогава ще ни излезе заповедта.В такъв случай не знам как да процедирам.Не знам дали ако си вземем заповедта, може в последствие да я променим.Казаха ми, че за да ни приемат трябва първоначален преглед и да ни видят документите, дали ще могат да ни поемат.Кажете ми какво да правя.Много объркано става.Това което ми показаха на екрана бяха 2 малки черни точици на фона на сивото - което е образ на матката (на екрана бяха може би 1-1.5 см диаметър).За тях ми казаха, че трябвало да бъдат поне 3-4 пъти по-големи.Но наистина едва се забелязваха.Дано ме разберете, че са ми малко объркани обясненията.Но ако в Надежда нямат часове за по-рано, ние ако ще се местим, май трябва да е преди да си вземем заповедта.Ако ли път не, тогава в някоя друга клиника, ама и аз не знам коя.В Щерев не бих отишла, ходихме и там, но не останах доволна от отношението.Направихме през 3 дни в 2 клиники спермограми и в Щерев изкараха нулеви резултати на всичко, а в другата резултата беше коренно различен, но пък подобен на другите спермограми, имаме сигурно вече 6-7 общо направени.
mgstra, ако можеш да ме посъветваш, ще се радвам.Че наистина доста се усложниха нещата.В момента ще гледам първо да оправим резултатите от цитонамазката, дано при контролата вече всичко е наред.След това - трябва ли да правим изследванията които ни споменаха - на мъжа ми искат спермограма с ДНК фрагментация, а на мен имунологични, коагулация и генетични, като всичко ще излезе около 600 лв.