Момичета, аз се опитах да осмисля нещата, които се случиха последните няколко месеца.При първия опит през Април пункцията ми беше на 12-ти ден и след това на 17-ти ден трансфера - неуспешен опит.При втория опит определена овулация на 18-ти ден и трансфер на 23-ти ден, постигната бременност и спиране на развитие на ембриончетата в 5 г.с.Според мен при първия опит трансфера беше прекалено рано.По принцип при мен овулацията е на 17-18-ти ден и съответно трансфер на 22-23-ти ден.Затова си мисля, че при втория опит се получи бременност, защото уцелиха момента.Дали е добра идея при следващия опит, (дано при изследванията няма много лоши резултати и ако нещо се налага да не е нещо много сериозно) и идеята ми е да направим стимулация и пункция и да замразим ембрионите, след което на следващия месец с лека стимулация да предизвикат овулация, когато си е времето за моя организъм и да се направи ЗЕТ, когато деня вече е подходящ и няма да е прекалено рано направен трансфера.Може и малко объркано да звучи, но кажете дали има смисъл така да направим или да е ранен трансфер, които си мисля, че няма да е успешен, както беше при първия път.