0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ин Витро/Икси - юли, август, септември 2013 г.
« Отговор #340 -: Август 03, 2013, 13:05:51 pm »
Златен дъжд :bighug:
lili2011,ти започна ли вече процедурата?

47 Smiles,micita вие при кои лекари бяхте?
Приятни почивни дни и от мен,момичета  :pleasantry:
*
« Отговор #341 -: Август 03, 2013, 13:39:19 pm »
Вилили аз бях при доктор Коновалова, тя ме направи безкрайно щастлива.
Таня Филипова
« Отговор #342 -: Август 03, 2013, 15:23:16 pm »
ВиЛиЛи, аз съм във Виена Ин Витро Център при д-р Димитрова.
*
« Отговор #343 -: Август 03, 2013, 18:19:39 pm »
Lili2011, не знам какво точно се има предвид под ампула. По принцип аз си слагах прах и разтворител за инжекционен разтвор - 0.25 мг.
Да, явно е 0.25. Много мерси!
Вилили, моят пети опит започна и завърши скоропостижно и съвсем безславно. Не тръгнаха фоликули и ми спряха стимулацията след 6 дни Гонал и Мерионал. Започвам шести опит като ми дойде. Изживях голям стрес покрай този опит, надявам се следващият месец... да не е така безкрайно зле. Не съм сигурна че всичко това ми се случва реално, като много лош сън е... А три от десет колежки са бременни (две от първи опит, 35-36 годишни). Радвам се с тях, защото надеждата че ще се радвам за себе си ме напуска... Възможно е да има проблем/грешка в блокажа, искрено се надявам да е така и септември да е различно!
Момичета в процедура, аз запълних квотата на лошите резултати, от вас очакваме само положителни новини!
« Отговор #344 -: Август 05, 2013, 10:01:41 am »
47 Smiles,micita,благодаря за отговорите :)
Ех, lili2011,много гадно така.Ами дано организмът следващия месец да компенсира почивката от този.
Хайде тази седмица аз очаквам да започне началото на края на моята борба  :D
Очакваме ли нечий тест?!?Май всички са се отдали на почивка и събиране на сили за есента?
« Отговор #345 -: Август 05, 2013, 10:40:08 am »
ВиЛиЛи, стискам ти палци, това да е Опитът и да не се налагат други след него.  :P
Lili2011, ти ще бъдеш скоро четвъртата бременна колежка в офиса ви. Не се съмнявай в това.  :lol:
Златен дъжд, надявам се моренцето да те е накарало да се чувстваш по-добре. Доста далеч стигнахте и следващия път ще задържите със сигурност резултата.
Пипилота не написа какво се случи с нейното яйчице. Дано всичко да е наред.  :(
Чудех се и какво става с Нушето, дето създаде новата темичка. Дано и с нея всичко е наред и да не е имало усложнения от аборта  :(
Alisia е в процедура също. Пожелавам й едни хубави големи фоликули с още по-хубави яйчица в тях.  :needleani: :egg:
Micita, а ти как си?

Аз продължавам да нямам симптоми на бременност или че ще ми дойде. Единствено единият път като се изкъпах и си погледнах ръцете, все едно бях с прозрачна кожа - вените ми така ясно се виждаха. От време на време леко ме приболява от дясно, там където беше трансферът. Случва се като се возя в градския транспорт и като друса или като вдигна нещо по-тежко или стоя дълго време клекнала. Това обаче го забелязвам само защото се взирам да усетя някакъв симптом.
Утре ще пусна нов кръвен тест. Стискам си палци да е нарастнало ЧХГ-то.
Моят мъж още не може да се зарадва много много, защото съм му разказвала, че се случват често аборти в ранните седмици. Аз някак си не се притеснявам обаче.
Хубава седмица момичета!  :grouphug2:
« Отговор #346 -: Август 05, 2013, 16:49:33 pm »
47 Smiles, аз също мисля, че е добре, че съм успяла да забременея, жалко само, че бебчетата са спрели да се развиват, щеше да е хубаво, ако всичко беше наред.Отделно винаги съм мечтала за пролетно бебе (с идеята, че ще има време да порасне и заякне до зимата, за да не е толкова малко в студеното време, както е със зимните бебета), тези 2 ангелчета, щяха да са точно такива, изчислих си, че са щели да се родят към края на Март.А и ние сме на дърва зимата, няма да ви казвам какво е опушване и как всяка година стаята ни става черна... от пушеците и дима, пък и да не вземем така да докараме някоя алергия или астма на горкото дете...Не е лесна и при нас.А пък климатик - ами ако спре тока..., което при нас става след всяка буря или пороен дъжд, травопоста ни е такъв... Като последен вариант, в такъв случай май ще се грабнем и ще отидем при нашите, те са на парно.Аз ги мисля нещата в дългосрочен план напред...
Да сме живи и здрави, да разберем причината, да направим нужното да не пречи и при следващия ни опит след няколко месеца, вече всичко да е наред и да като забременея всичко да се развива безпроблемно.Аз често си мисля за бебчетата и още ми е тежко, че така се получи.Дано поне, макар и толкова мънички, да не са страдали.Дано занапред да имаме по-щастливи моменти.Макар, че с мъжа ми никога няма да забравим тези 2 невинни душички...

п.с.: Честито, че аз покрай моя проблем забравих да ти честитя.Дано при теб всичко е наред, а при всички останали които чакат така жадуваните си бебчета.

Тук по морето има игри и забавления, гледаме с тях малко да се разсейваме.Къпем се в морето, водата е чиста (мразя да влизам в морето като има водорасли, гнус ме е от тях).Вечер излизаме и се разхождаме, гледаме магнитчета (голям фен съм им) и вече си купихме няколко, сега ще взимаме и за някои роднини и приятели.В Сряда или Четвъртък се връщаме.Имахме нужда малко да се откъснем и да се опитаме да преодолеем болката.
« Последна редакция: Август 05, 2013, 17:00:03 pm от Златен дъжд »

*
« Отговор #347 -: Август 05, 2013, 17:55:16 pm »
Здравей  47 Smile,  :D какво да кажа, постоянно съм гладна, постоянно ми е лошо и постоянно ми се спи. В събота ми се появи едно кафеникаво зацапване, но докито ми каза, че е нормално, дано да е нормално и всичко да е наред. Другата седмица ще ми е първия преглед :) аз съм оптимист и вярвам, че догодина и ти и аз и всички които са по този път ще гушкаме своите хубави, здрави и сладки бебчета osi_9
Таня Филипова
*
« Отговор #348 -: Август 06, 2013, 11:56:00 am »
А и ние сме на дърва зимата, няма да ви казвам какво е опушване и как всяка година стаята ни става черна...
На дърва и въглища са отгледани почти всички бебета от предишни поколения, а и част от сегашните. Не е страшно, пожелавам ви това да са ви проблемите!  :bighug:
Ние също се надяваме да попътуваме, пък дори и само за уикенда... много ни идва всичко, а след 2-3 седмици започваме наново (специални благодарности на една съфорумка, тя знае коя е) и... трябва ни почивка.
На всички, за които няма отдих този месец - успех, ще бъдем с вас!!!
« Отговор #349 -: Август 06, 2013, 11:58:08 am »
Здравейте момичета! Как сте днес?
Аз си пуснах пак едно ЧХГ, за да видя дали расте адекватно и засега е повече от добре
Ден 10-ти след трансфер ЧХГ 221.28
Ден 14-ти след трансфер ЧХГ 1084.49
Мисля вече да не правя тестове, а да си чакам прегледа, който ще е в началото на другата седмица.

Micita, нямам нито един от твоите симптоми засега. Явно наистина при всеки е много индивидуално. Пиши като ти мине прегледа и аз ще пиша.

Златен дъжд
, ще те следя и ще искам първа да ти честитя за резултата  от следващата процедура да знаеш  :bighug:

Lili2011, хубаво моренце и на вас. Да топнете крачета и заради нас. Ние ще сме само на планина.

*
« Отговор #350 -: Август 06, 2013, 12:35:02 pm »
Lili2011, хубаво моренце и на вас. Да топнете крачета и заради нас. Ние ще сме само на планина.
Ами ние... на Гуча ще разпускаме всъщност  :D.
« Отговор #351 -: Август 06, 2013, 12:47:49 pm »
Ами ние... на Гуча ще разпускаме всъщност  :D.
Не знам защо реших, че и вие се отправяте към морето  :lol:
Ами хубав фестивал в Гуча тогава  :P
« Отговор #352 -: Август 06, 2013, 15:50:14 pm »
да дам отчет!
Днес на ЕЦ ми извадиха една яйцеклетка .Сега чакам утре да ми звъннат дали се е оплодила.Имам едно замразено, ако сега всичко е наред замразяваме и ще правим замразен ембриотрансфер след около месец.
Моля ви кажете ми вирусология с кодове
02.07 - Васерман
05.01 - СПИН
05.05 - Хепатит В
05.06 - Хепатит С
поема ли се нещо от Здравна каса?
Моята лична категорично казва ,ч е нищо не се поема, а някои момичета тук мисля , че им минаваха изследванияпрез нея.
« Отговор #353 -: Август 06, 2013, 15:58:06 pm »
Здравей, и 4-те минават по здравна каса, преди няколко дена взехме за мен и съпруга ми, при различни лични лекари сме, на него му дават без проблем и сега и миналата година,при мен миналата година само за две изследвания,този път отидох направо на мъжа ми с бланките казах...."ето кодовете да Ви е по лесно ако не ги знаете"...;)...малко не му стана приятно,но накрая ми даде...така че ако трябва бъди нахална...
*
« Отговор #354 -: Август 06, 2013, 16:05:40 pm »
Моля ви кажете ми вирусология с кодове
02.07 - Васерман
05.01 - СПИН
05.05 - Хепатит В
05.06 - Хепатит С
поема ли се нещо от Здравна каса?
Аз последно ги пуснах в петък с направление от личната. Клиничната пътека, по която ми ги пускат (за пръв път погледнах специално) е  'стерилитет поради запушени тръби' или нещо такова. Такъв се води официално нашият стерилитет. Може би личните не знаят по коя пътека да ги пуснат, затова обяснете какъв ви е случая. Успех!
« Отговор #355 -: Август 06, 2013, 16:25:58 pm »
Аз си мислех ,че моя личен лекар е готин и няма да ми направи проблеми.Отидох при него с кодовете и му казвам какво ми е нужно, той ми извади от 9 кладенеца вода и ми отказа.Всъщност каза,че васермана за бременни е безплатен,аз му казвам,друго разбрах,нося кодовете искате ли да проверите.Обаче -не,а бях много надъхана,ама като ти казват не,не можеш да му извиеш ръцете.Иначе ми се направи на готин,вика ми,кажи други изследвания какви ти трябват  :lol:
« Отговор #356 -: Август 07, 2013, 11:47:43 am »
Да дам отчет,всеки момент си чакам цикъла и вече имам схема за първите 3 дни от стимулацията.Док ми я написа,ако случайно се падне някой от почивните и дни.Първите три дни ще съм на Гонал сутрин по 75,вечер по 150.Каза нещо от рода,на това,че ще започнем по леко,за да види как ще реагирам,защото до сега не съм стимулирана с нищо и е неизвестен отговора на тялото ми.
Ако ви кажа,колко съм нахилена и нетърпелива. :D Пълна кукувица.
Вие как сте момичета?
« Последна редакция: Август 07, 2013, 11:51:15 am от ВиЛиЛи »
« Отговор #357 -: Август 07, 2013, 12:02:36 pm »
ВиЛиЛи, и аз бях с Гонал - по 150 вечер през цялата стимулация, само една вечер намалих на 125, защото на док естрадиолът се стори по-висок, но после върнахме дозата.
От него съм нямала никакви странични ефекти и се бие много лесно. Успех!
Резултат 34 чхг на 13-ти ден след трансфер?
« Отговор #358 -: Август 07, 2013, 12:16:57 pm »
Здравейте, момичета,

Можете ли да споделите своя опит: днес (7 август) , 13 ден след трансфера, чхг ми е 34, но предния ден (6 август), преди по-малко от 24 часа, ми беше бит Прегнил 1500 IU?

Има ли бременност според този първи тест? От клиниката ми казаха, че за 13 ден трябва да е над 25 чхг,  но при мен нали има влияние на Прегнил-а? На мен 34 ми изглежда малко, сякаш като изветряване на Прегнил-а..  Четох по форумите обаче, че Прегнил повече се проявявал в уринните тестове, отколкото при кръвните??

Благодаря ви.
« Отговор #359 -: Август 07, 2013, 12:28:57 pm »
Ъъъъъъ ,докато чаках,четох  брошурите и от там научих,че преди пункцията ще ми правят клизма. :oops: Ей тва ще е големия зор  :lol: Не ме е страх от игли,упойки,прегледи и сякакви такива,ама думата -клизма,ми кънти в главата от сутринта  :lol: :lol: :lol: Задължителна ли е?