47 Smiles, аз също мисля, че е добре, че съм успяла да забременея, жалко само, че бебчетата са спрели да се развиват, щеше да е хубаво, ако всичко беше наред.Отделно винаги съм мечтала за пролетно бебе (с идеята, че ще има време да порасне и заякне до зимата, за да не е толкова малко в студеното време, както е със зимните бебета), тези 2 ангелчета, щяха да са точно такива, изчислих си, че са щели да се родят към края на Март.А и ние сме на дърва зимата, няма да ви казвам какво е опушване и как всяка година стаята ни става черна... от пушеците и дима, пък и да не вземем така да докараме някоя алергия или астма на горкото дете...Не е лесна и при нас.А пък климатик - ами ако спре тока..., което при нас става след всяка буря или пороен дъжд, травопоста ни е такъв... Като последен вариант, в такъв случай май ще се грабнем и ще отидем при нашите, те са на парно.Аз ги мисля нещата в дългосрочен план напред...
Да сме живи и здрави, да разберем причината, да направим нужното да не пречи и при следващия ни опит след няколко месеца, вече всичко да е наред и да като забременея всичко да се развива безпроблемно.Аз често си мисля за бебчетата и още ми е тежко, че така се получи.Дано поне, макар и толкова мънички, да не са страдали.Дано занапред да имаме по-щастливи моменти.Макар, че с мъжа ми никога няма да забравим тези 2 невинни душички...
п.с.: Честито, че аз покрай моя проблем забравих да ти честитя.Дано при теб всичко е наред, а при всички останали които чакат така жадуваните си бебчета.
Тук по морето има игри и забавления, гледаме с тях малко да се разсейваме.Къпем се в морето, водата е чиста (мразя да влизам в морето като има водорасли, гнус ме е от тях).Вечер излизаме и се разхождаме, гледаме магнитчета (голям фен съм им) и вече си купихме няколко, сега ще взимаме и за някои роднини и приятели.В Сряда или Четвъртък се връщаме.Имахме нужда малко да се откъснем и да се опитаме да преодолеем болката.