0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ин Витро/Икси - юли, август, септември 2013 г.
« Отговор #20 -: Юли 03, 2013, 07:44:52 am »
Радост, няма думи, които да ти донесат утеха, много силно те прегръщам и очаквам съвсем скоро да се изправиш с нова надежда и да продължиш към успеха  :hug2:

Момичета, аз мисля че и при мен всичко приключи, гърдите ми съвсем спаднаха, очаквам утре да ми спрат лекарствата и да дойде вещицата. Кога най-рано мога да започна ЗЕТ, може ли още този цикъл?
« Отговор #21 -: Юли 03, 2013, 07:58:27 am »
Radosst,
Съжалявам мила  :( Почини си и отново напред! Винаги има начин. Никакво отказване.
 :bighug:

Tsvety_t не може само по симптомите да съдиш дали всичко е приключило. То ако имаше ясно доказани симптоми, никой нямаше да си прави тестове за бременност  :lol:
Направи нов кръвен тест! Стискам ти палци  :crossfingers:
« Отговор #22 -: Юли 03, 2013, 08:39:36 am »
Radosst, много съжалявам :(
Всички знаем как се чувстваш в момента, но винаги има варианти. стига да не се отказваш от това, за което мечтаеш.
Убедена съм, че и ти ще намериш своя вариант, просто трябва наистина да си починеш сега, както казва 47 Smiles.

Tsvety_t, не разбирам как преценяваш, че всичко е приключило?
Има момичета, на които им зацапва и пак не се отказват..., а ти по "едни гърди" решаваш, че е края.
Зная, че напрежението е на MAXX в момента, но....утре прави теста и тогава си прави заключения.
А до утре все още си бременна и мисли и се дръж като такава  :wink:  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*

Asenceto

• 207
  • Ще успеем :))) всичко е въпрос на време ;)
« Отговор #23 -: Юли 03, 2013, 08:48:15 am »
Радост, няма думи, които да ти донесат утеха, много силно те прегръщам и очаквам съвсем скоро да се изправиш с нова надежда и да продължиш към успеха  :hug2:

Момичета, аз мисля че и при мен всичко приключи, гърдите ми съвсем спаднаха, очаквам утре да ми спрат лекарствата и да дойде вещицата. Кога най-рано мога да започна ЗЕТ, може ли още този цикъл?
Не се предавай толкова рано момиче!!!И аз имах същите симптоми като твойте....а пък се оказаха на хубаво ;) Не спирай лекарствата,преди окончателен резултат!
« Отговор #24 -: Юли 03, 2013, 09:05:54 am »
Благодаря ви момичета. Въпреки ,че рядко пиша, ви чета и се радвам ,че ви има.
Цвети наистина направи още един тест,аз при 0.100 се чудех дали да го повторя,а твоя макар и нисък си е положителен.Успех.
« Отговор #25 -: Юли 03, 2013, 10:30:08 am »
И аз да се запиша в новата, и надявам се също толко късметлийска като предишната, тема.
След абразиото на 28-ми май, цикъла си ми дойде без никакво закъснение.
Ще събираме яйцеклетки/ембриони (по преценка на доктора) от ЕЦ.
Утре съм на пункция, но е доста под въпрос резултата, защото я правим с един ден предсрочно, поради отсъствието на докторите.

Mgstra:crossfingers:
 yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
« Отговор #26 -: Юли 03, 2013, 11:03:04 am »
Момичета  :D не съм се отказала, но вчера отново пуснах тест, ей така на своя глава, резултата е 8,99 при 7,24 от предния ден, т.е за 24ч. почти не е мръднал хормона. Хубавото е, че го приех и гледам много положително към следващия опит  :D Знам че доктор Владимиров почива август и за това бързам, ако можем да започнем ЗЕТ още този цикъл.
 osi_9 За всички в нужда - стиснати палци за добри новини.
« Отговор #27 -: Юли 03, 2013, 11:20:15 am »
Момичета  :D не съм се отказала, но вчера отново пуснах тест, ей така на своя глава, резултата е 8,99 при 7,24 от предния ден, т.е за 24ч. почти не е мръднал хормона. Хубавото е, че го приех и гледам много положително към следващия опит  :D Знам че доктор Владимиров почива август и за това бързам, ако можем да започнем ЗЕТ още този цикъл.

Tsvety_t, аз продължавам да съм на мнение, че това не е края  :D
Докато няма МЦ за мен си бременна... :D
 :crossfingers:
« Отговор #28 -: Юли 03, 2013, 11:40:35 am »
Първо - първият тест на 7-ми ден си направила много рано. Второ- доктора ти казва да го повториш в четвъртък, а ти го правиш още във вторник. Знам, че в периода на очакване на резултата всички малко истерсяваме, но все пак - успокой се, пий си лекарствата и направи теста в четвъртък. Тогава ще може да се сравни със стойностите от вторник /ЧХГ се удвоява на 48 часа/, ще се обадиш на лекаря и вече ще имаш по-голяма яснота. До тогава можеш да смяташ, че има данни за имплантация, а не - че всичко е приключило. Така че - почивай...
« Отговор #29 -: Юли 03, 2013, 11:52:36 am »
Първо - първият тест на 7-ми ден си направила много рано. Второ- доктора ти казва да го повториш в четвъртък, а ти го правиш още във вторник. Знам, че в периода на очакване на резултата всички малко истерсяваме, но все пак - успокой се, пий си лекарствата и направи теста в четвъртък. Тогава ще може да се сравни със стойностите от вторник /ЧХГ се удвоява на 48 часа/, ще се обадиш на лекаря и вече ще имаш по-голяма яснота. До тогава можеш да смяташ, че има данни за имплантация, а не - че всичко е приключило. Така че - почивай...

Hope-love, напълно съм съгласна с теб  osi_9
При всеки организъм е различно повишението на ЧХГ, така че... :crossfingers:, tsvety_t.
« Отговор #30 -: Юли 03, 2013, 12:29:21 pm »
Благодаря момичета, както някой беше казал "Бремменни до доказване на противното"  :lol:
*

sara68

• 269
  • Няма начин да няма начин :))))
« Отговор #31 -: Юли 03, 2013, 12:38:37 pm »
tsvety_t,и за мен опитата ти все още не е приключил,запази още малко спокойствие :)
 Radosst,миличка много добре те разбирам- миналата година май месец бях в твоето положение,но ...трябва ти малко време и ще видиш,че ще се съвземеш и ще събереш сили твоя опит :) - винаги има начин,само не се отказвай!!!!
Успех и на всички други момичета в процедура!

*
« Отговор #32 -: Юли 03, 2013, 15:27:21 pm »
Благодаря момичета, както някой беше казал "Бремменни до доказване на противното"  :lol:
Не ми отговори колко единици Прегнил ти биха преди пункцията. Възможно е да ти се засича Прегнила с 'истинското' чхг и да не можеш да проследиш стойностите реално. Разбира се не се случва често, но се случва. Успех ти желая и не се отказвай още!
« Отговор #33 -: Юли 03, 2013, 16:03:27 pm »
Не запомних, но не ми биха прегнил, а овитрел  :?
*
« Отговор #34 -: Юли 03, 2013, 18:08:58 pm »
здравейте вси
Таня Филипова
« Отговор #35 -: Юли 03, 2013, 22:14:53 pm »
Здравейте мили дами,радвам се че ви има,,,,,на нас днес ни казаха, че само инвитро ще ни спаси...и сега подготвяме документи за фонда......другата седмица сме на андролог и после още една спермограма.....и чак тогава ще кандидатстваме....при него е фактора лош......кажете нещо да разбера какво ни предстой,казаха ми че се чака и лятото не се правят процедури....много ми е тъжно....чакам да пишете с нетърпение.....успех на всички ви

*
« Отговор #36 -: Юли 03, 2013, 22:28:18 pm »
Здравейте мили дами,радвам се че ви има,,,,,на нас днес ни казаха, че само инвитро ще ни спаси...и сега подготвяме документи за фонда......другата седмица сме на андролог и после още една спермограма.....и чак тогава ще кандидатстваме....при него е фактора лош......кажете нещо да разбера какво ни предстой,казаха ми че се чака и лятото не се правят процедури....много ми е тъжно....чакам да пишете с нетърпение.....успех на всички ви
На първо време се опитай да приемеш реалността, за да можете заедно да извървите пътя до желаното от вас дете.
Ние също сме с мъжки фактор, имаме си едно детенце, което стана от втори опит. Сега работим за второ дете, за което имаме вече 4 неуспешни процедури, но не сме се отказали. Винаги оплождането е ИКСИ, а избора на най-добрите сперматозоиди е по метода МАКС.
Не зная в коя клиника са ви казали, че лятото не се правят процедури, но в тази, в която сме ние, няма такова нещо.
Добре е, че сте се насочили към андролог, но не разчитайте, че той може да направи чудеса, а само подобрения.
Кураж и много късмет!

*
« Отговор #37 -: Юли 04, 2013, 11:37:56 am »
Здравейте мили дами,радвам се че ви има,,,,,на нас днес ни казаха, че само инвитро ще ни спаси...
Ще ви спаси от какво? Какви са показателите ви от новата спермограма? От първата аз не виждам особена причина за притеснение.
Стискам палци резултата от цветната снимка да е добър!  :bighug:

П.П. С мъжа ти може да пробвате профилактично бърканицата. Отразява се чудесно на спермограмата и като цяло на организма.
*
« Отговор #38 -: Юли 04, 2013, 11:43:14 am »
Всякакви лекарства, чайове и т.н. продукти, който се взимат за подобряване на спермограмата, трябва да се приемат минимум 3 месеца, тъй като спермогенезата е около 78 дни.

И аз като Лили да кажа, какво ви е на спермограмата?Имате и подвижност и морфология.АКо е правена в клиника по репродуктивно здраве, а аз си спомням, че ти каза че е правена в Малинов значи е ОК наистина.Къде е притеснението на лекарите?И ако защо не попиташ Мели за нейното мнение в консултантската тема?
« Последна редакция: Юли 04, 2013, 11:45:36 am от magi_st »

*
« Отговор #39 -: Юли 04, 2013, 12:21:14 pm »
здравейте вси
Здравей, micita! Успешен опит ти пожелавам!  :bighug: