Честито, Маги! Лека и безпроблемна и на финала здраво и ревливо бебче
Това са новините, които най-много ме радват!
За кураж на тези, които ще махат памперс - ние махнахме дневния за ден-два /буквално/, а след около седмица - и нощния /вкл. и обедния/. Имаме само две напишвания вечер, от които едното в 5,30ч сутринта и се усети в момента като пишкаше, та ме събуди, а другото при спане в къщата на нашите / чуждо място и превъзбуден от емоциите през деня/, та се е изтървал! Всичко стана много импулсивно. В яслата ми помогнаха страшно много. Злато не искаше гащи - само пампи. Докато един ден лелята му го махнала и беше само по къси гащи. На другия ден вече беше със слипчета и си казва. Не съм го учила кой знае колко - само отвреме на време казвах, че е голям и трябва да пишка на гърне! Ами явно му е влязло в малката главица!
Та аз пък с обратни мисли: До преди да махна нощния памперс - сутринта той беше мокър, ама мокъъъъъъъъъър! И изведнъж - край - не пишка вечер. Нито става да пишка в гърнето. Просто се стиска и като стане / не веднага де - след 10-15 мин/ сяда и изпишва огромно количество пиш! Та явно наистина трябва да е готово детето, да осъзнае какво е и защо така......