Като размер може би няма разлика, разликата е в лепенките. при зеления памперс те са еластични и разтегливи , а при оранжевия не са "ластични". И според мен оранжевите са гадни.
По дупето залепва една предпазна мрежа , която при по-големите размери на памперс вече липсва, и на нас ни се случваше и много ме дразнеше това. Малките памперси на пуфис нямат такава. (тогава успях само тези марки да пробвам, ние бързо минахме на 3-ка размер)
Отзив имам вече и за Бейби лов на ДМ - уникално добри и не пропускащи , удобни и държат доста сухо -подходящи са зимата. К-класик на Кауфланд- не съм впечатлена -пропускат и не държат сухо.
Повторен тест с белия памперс и хъджис- резултат- белия не е по-добър от зеления , а хъджис все така подгизват и пускат, освен ако не се сменят на 2 часа. Молфикс , които ми бяха любими имат кофти партиди - бях взела 2 пакета -единия не пропускаше изобщо , а от другия всеки 4-ти подгизваше. За Нанис не знам дали съм писала- с ластик на гърба са , но много дебели, ронят се и формата е много странна, иначе не пропускат. Вип бебе не са лоши, но изключително лесно се късат лепките. Стар бейби - пропускат , не са нищо особено. Да взема пак да пробвам едно Либеро ли? ... Късмет с експериментите
А да кажа ,че много добре повлия бариерният крем на Микса -за изриващи се бебешоци е идеален. Пробвала съм и течна пудра на Бочко по същия повод- също много добре действаше