Аз като върл експериментатор, съм пробвала може би над 30 марки пелени (БУКВАЛНО) и сега попаднах на едни страхотниии за лятото- Тауджурус ултра тънки (има и друг вид , мисля)-това е марката на Лидъл. С голямо недоверие ги купих и съм повече от впечатлена, никога не бях виждала толкова тънки и ,забележете, непропускащи и непровисващи пелени. Реших да ги пробвам , защото в тези жеги моя калпазанин явно се спарва и от 2 седмици насам, всяка сутрин го намирам по пищов, а той не ни буди веднага , когато стане , а известно време си играе тихо в кошарата .Съответно ,ако не го усетя ,че е буден, цялата кошара е опикана (слава Богу ,че матракът е с протектор). Почнах нощем да го слагам с памперс гащи, но единия ден го заварих с гащи ,наполовина скъсани, просто и на тях им е намерил цаката, а тези ултра тънки лидълски пелени ги търпи и не ги маха изобщо (от 5-6 дена ги ползвам) и не му спарват дупето. Ако , докато ми свърши пакета не ми пропуснат (за сега няма нито един пропуск) ще ползвам все такива.