Аз не съм ползвала още, но ми похвалиха белите на Памперс, незнам как се казваха точно
Ей те са дето за нищо не стават. И ние се заредихме с най -голямата разфасовка ( типично за мен)
И НЯМАХ ТЪРПЕНИЕ ДА ГИ СВЪРША. Актив бейби (зеленият пакет) са в пъти по-добри и непропускливи.
После даже наругах продавачката в бебе борсата , дето толкова ми ги хвали, и случайно още няколко клиентки ме чуха и те също потвърдиха , уж най-високият клас на Памперс са най-голямата им издънка. Продавачката вика" Ау, добре че казахте да знам да не ги препоръчвам повече"
Забележете , че по ТВ реклама на тях няма, рекламират само актив бейбито
Бебе, аз само от Кауфланд пазаря, хващала съм мнооого рядко либерски промоции по 26 лв, пък и малко като гаргите аз- не ми харесва особено щампата на Либеро, а Молфикс 7/24 са с много готини цветни картинки с животинки и всеки път са различни, не ми омръзват
И малко извън памперсите - знаете ли за мокри кърпи за лице и ръце-- много се мокрим на тая мивка , особено след хранене , докато му измия муцунката си играе със струята вода, пръска , цапа после се преобличаме и той и аз, щото сме целите мокри. Все забравям да питам като ходя по борсите, а ще е удобно , ако има таквоз чудо ,особено за хранене навън