Кисела, моята девойка е съвсем малко по-голяма от твоята. Аз също съм на вълна памперс. Да ти кажа моя подход.
Свалих дневния памперс, остана по гащи. Първите няколко дни се напикаваше, защото не й идваше на акъла, че гащите не са памперс. Дори беше шокирана, че й тече по краката, даже ядосана. След два три дни, започна да осъзнава и казваше - Искам да пикам, но когато вече го правеше
И след още два-три дни започна да си казва. Сега е на село и директно си сваля гащите и пишка на двора. Да видим как ще обуздаваме тези мераци, като се върне. Ще падне голямо маркиране на територия
Ако не желае да седи на гърне, може да вземеш седалка за тоалетна. Моята много обича там да седи, защото била "Аляма" (Голяма)
Племенницата ми е на 2.3 г. и не желае да погледне гърнето. Реве, извива се, пищи от него. И тя е на село, та сложихме гащите. Първия ден стиска до следобяд, не искаше да пишка. Следобяд се напишка в гащите. За нея това си беше крачка, отпусна се. Сега се напикава в гащите, но вярвам, че съвсем скоро ще озъснае какво става.