Смайли, ми то идеята да ползваш такъв гел - е все пак да остане оптимално дълго, където си го нанесъл, не на детето да му е вкусно и да го облизва
Имаше си указания как се нанася помня - да не се дават течности 30 мин. след нанасяне и от сорта.
Но за друго тръгнах да пиша изобщо де. Ако нещо има шанс да помогне за дискомфорта малко от малко - то е нещо с анестетичен ефект, локално. Не поредната измислярска "хомеопатия" за 10лв., а що такива чудеса виждам в аптеката всеки ден...не е истина. И все нови и нови и все така безполезни.
Последното което ми попадна такова (не за Дани, за мой проблем) имаше следното указание за ползване, четох го в рекламната брошура. Та....приемете еди колко си от препарата и изчакайте 10-15 за да усетите ефекта. Ако не го усетите - вземете нова доза.
Можете да взимате толкова пъти, колкото е нужно, докато усетите желания ефект.
Ъм прощавай, ама нещо от което и 2 таблетки да взема и 200 да взема - първо не е проблем, второ нЕма гарантиран ефект...та какво точно действие реално да има това? И "Дентокинд"-а е същата история - малко лайка и беладона на таблетки (ако изобщо се съдържат въпросните де), пък за дете в кърмаческа възраст може и 1 таблетка, може и 6, пък за "профилактика"?!!! може от 1 до 3 на ден....ми несериозно е. Просто се къртят пари по новите моди и това е. Да, не ги давам аз и не се бъркам в чуждия бюджет - просто съветвам по-пресните майки да помислят все пак какво купуват и доколко има смисъл да го правят. Решението си е лично тяхно. Разбира се.