Ние сме на Лактана био 1 (с 4 вида бифидобактерии) и до ден днешен не знам какво е това запек, въпреки, че се захранваме. До колкото разбрах не навсякъде в Бургас. ( май най-близо) го има, но когато ходих, случайно попаднах на едно складче до МОЛа в Славейков. Руснаците буквално го изкупуват с кашончетата.
За раниците, кенгура и слингове - еми удобство са си. Разбира се зависи и детето, има деца, които просто не искат. Имам приятелка, която ме съветваше да не бързам, защото нейните и двете дъщери изобщо не са приели да стоят в кенгуру. В същност се води ерго кенгуру, раниците са малко по-затворени и за лятото на тези жеги спарват макар да са от естествен материал. За вредност - едва ли (между кенгуру и раница), от цялата работа гърба на майката е най-потърпевш, изключвам тези за ... без пари както се казва, подариха ми едно на кангаро, стои си в кутията, в същност, свърши работа до колкотода пробвам дали Нора ще стои в такова чудо, след "теста" се сдобих с това, което ползам сега. Моето е на Primi sogni, захвата е като на раниците и това, което е зад врата за придържане зад вратлето може да се разкопчава и обръща, когато е стабилно детето и не спи, също и в зависимост на коя страна съм я обърнала. Доволна съм, но каквото и да си говорим едни над 8 кила си натежават, а в момента като не мога да търкалям количката по черен път или гората това си остава единственото решение (в планината сме). В града за кратки излизания, за нещо дребно от магазина, банка, за месечната консултация или преглед някакъв и подобни само това ползвам.