да, моята еленка заспиваше за 1 мин. като пуснех сушоара в стаята
не понасяше вибрациите на шезлонга. имаше много колики милата, за щастие минаха сравнително рано, на 2 м. и 6 дни, още помня. Но до тогава беше кошмарно, щом баща й една вечер на връщане от работа закупи въпросния шезлонг на фишър прайс с вибрации за сума пари, само защото някакъв колега му казал, че неговото дете го успокоявало...
просто минава, това е.
четах нагоре, мисля, че някой не си гушкал и носел бебето, да не свикавало, съвсем чистосърдечно ще кажа, че това са чисти глупости, гушкайте си децата, повярвайте ми няма да ги гушкате до първи клас, просто използвайте докато можете
и всичко си е до дете. деси до 6м. я приспивахме само на ръце, до 3-4 г. ми се изправяше косата като дойдеше време за лягане, е сега си ляга и спи непробудно по 12 часа
елена заспиваше на секундата където я стигнеше сънчо, спеше в заведения легнала на краката на баща си, и се сега е така, приспива й се в 8, казва - аз отивам да спя, заминава, ляга и заспива за 3 секунди, но за сметка на това към 1-2-3 часа става и се тръсва при нас на спялнята с командата - някой да ме завие...