Обикновено - така става
Аз преди да родя имах 20-ина чифта обувки и буйки за принца - всякакъв модел и марка, та хич не съм "светъл пример" по темата. До 2 години 2 месеца е ползвал количка, ама купих три...меракът ми е добре познат, повярвай ми.
За кошче - не знам, но непременно вземи електрическа люлка, на мен ми спаси живота това нещо първите месеци, включително в нея заспиваше и я пренасях върху спалнята и цяла нощ се клатеше там. По едно време мислех, че да си купя фабрика за батерии ще е много добра инвестиция.
Иначе пък имам две чисто девствени бебешки легла и матраци... Докато не се роди човечето, да си покаже какво иска и не иска - чисто си "цъкаме хазарт" с покупките за тях, имам предвид тези , които не са от "първа необходимост". Сега гледай, набелязвай си и когато от нещо видиш, че имаш нужда - поръчва се с един клик и идва до 24 часа.
И сама ще се убедиш до година, че е много по-голям проблем къде да разтикаш всичко вече купено и ненужно, отколкото в момента да избереш какво да купиш. Да не говорим колко яко е набутването откъм пари, говоря за хиляди левове в моя случай. Не е въпросът дали можеш да си го позволиш. И аз мога, но наистина е излишно, да не кажа и глупаво в дадени случаи.
П.П. И не разчитай, че след време за нещо чисто ново, или супер запазено би могла да си върнеш и половината пари, които си дала за него. Ако 20% от цената му (в общия случай) се намери кой да ти даде - за радост е. И става егати складовата база в жилището - като няма на кого да подариш нещо излишно, като няма и кой да го купи - седи си и го прескачаш, а постоянно се трупат още и още неща...