Всичко май съм запасила без адарте. Какво бихте ми препоръчали, за всеки случай? Не мисля да купувам, но ако все пак се наложи ще притичам до аптеката или ще помоля някой от съседите.
Памперси обикновени също имам - нали изискват за самата болница.
От едната страна на спалнята ми е кошарата с полусвалена решетка, ако мога няма да я ползвам. От другата ми е люлеещ стол за кърмене, до него вече има чанта с (многократни) подплънки, лансинох, лецитин и бутилка минерална вода, скоро ще добавя и изварени контейнери за съхранение на кърма. Чая за кърмачки е на видно място в кухнята. Ще бутна утре една зелка в отделението за зеленчуци, ако ми дотрябват компреси...
Имам голям пакет еднократни чаршафи за мен и беб. Многократните пелени са ми на една ръка разстояние, в чантичка с всякакви мостри против подсичане.
Кристал, дезинфектанта ми е Миофреш, нали уж е специално за бебешки пелени? Или за дрешките да го избягвам все пак? За готвената храна... дано измисля нещо, че ще ми е трудничко ... Освен да поприготвя полуфабрикати и да замразявам.
Мислите ли, че ще мога да излизам за по час дневно и с беб ли да бъде (със слинг) или да използвам моментите докато спи?
За разкош и педиатър няма да ме посети преди август - отпуска е. А жк-то ми вече излезе, също до август... Толкова сама се чувствам на моменти!