Добро утро мами, дано не се ядосате, че влизам тук само когато имам проблем, но наистина много разчитам на вашия опит с малките човечета. Ние вече сме на три месеца и два дни, писах ви, че сме с лек рефлукс и уж бяхме спрели да повръщаме, но от една седмица пак започна да повръща всичко каквото погълнем. Имахме колики, но също много леки, изобщо не е ревал, само се присвиваше от време на време и пъшка, но и това се промени от няколко дни-3-4 започна едно мятане в леглото, чак не мога да си позная детето, върти се свива крачета, стиска възглавницата или каквото хване, но не отваря очи спи. Ние сме изцяло на АМ. Храня го с Аптамил комфорт, тоест против колики, запек и газове. Какво се случва не си обяснявам, на 25 бяхме на консулт и педиатъра каза, че било нормално. Въпреки повръщането сме качили 1,200 за един месец, но все пак много съм притеснена, милият много е неспокоен, гърчи се пъшка и скимти. Момичета възможни ли са колики след трети месец. И споделете опита си с АМ, ако се храните с АМ, не знам вече какво да му давам, то не бе АР, ХА, КОМФОРТ и тн. Всеки педиатър ме съветва различно, много, много не им се доверявам, защото зарад техните съвети дете ми се отби и кърмата ми спря, казах ми че трябва да спра да го кърмя защото, кърмата била много течна и за това повръщал, друг пък ми каза да се цедя и да му давам половината кърма и др. половина АМ -АР, и така той се отказа да суче от мен, защото му по лесно от шишето, а аз не можех да се цедя, защото кърмата намаля, но имах колкото за него и така.