Това с разхода на енергия и аз много не го разбирам, никога не съм смятала кое колко гори и как мога да намаля при положение, че лятото плащам между 40 и 50 лв., а готвим почти ежедневно, два бойлера, пералня и т.н. Какво да му намалявам повече, да спестя 2 лева от котлона
Важното е както казва Цигу да се готви на децата, а който както иска така да го прави. И важното е тук да си обсъждаме, защото различните гледни точки дават повече информация и човек, който се колебае може да прецени какво решение да вземе по определен казус
Ние вкъщи имаме всякакви джаджи за улеснение, даже колегите ме бъзикат, че няма уред да нямам
Но се старая винаги да ги избирам така, че да няма излишни - например 3 години упорито не си купих миксер за да си купя направо робот, а не после да имам и двете
Освен това се взимат само "полезни" неща - кухненски робот, оризоварка за варене на пара, хлебопекарна за да си правим ние хляб... за фритюрник и гофретник например още удържам, защото ще започнем да се търкаляме
Не знам за този уред, ще видя като започна да го ползвам, но сестра ми която го ползва с две деца каза, че било страшно улеснение
А някой от вас има ли практически опит с използването на кош за памперси от тези специалните?
http://www.bambino.bg/shopping_cart.php?manufacturers_id=107&max=50&sort=3a&page=2Няколко познати от чужбина ми казаха за него, но като разпитвам майките около мен и явно ен го приемат за необходимост въобще, а на мен ми се стори много удобно при сестра ми, да не търчиш постоянно да хвърляш боклука и наистина не мирише!