Благодаря ви за споделения опит
Много ми помагате. Тази нощ се събудихме 2 пъти само, като единият път сукна за 2-3 минути май само колкото да се успокои от колики и заспа, а другият път вече си беше в 6 сутринта. Явно си е период и ще се науча и аз да не се шашкам, ама по-добре да попитам по-опитните от мене. Иначе днес бяхме на първо теглене при педиатъра и сме качили 800 гр за 16 дни (от изписването). Т.е. кърмата добре го храни и подозирам, че някой път иска често на гърда не от глад, а за успокояване. Тука приятелки ми викат - не го учи така, че после все ще иска по ц...те ти да виси. Ама как да го оставя, като плаче и търси миличкото. Пфу май съм много лигава майка и аз.
Да ви питам пак нещо. Имаме това столче за кола на Бертони:
, ама много неудобно за бебето ми изглежда - сякаш е сгънато вътре. А пише - 0-13кг. Вие как сте се возили в началото? Сега на близки разстояния пътуваме с шезлонга, който също има колани и го закопчаваме и с коланите на колата. Обаче края на месеца ще имаме път към София, а там полицаите може да се заядат за шезлонга, та се чудя това столче-кошничка дали ще му е удобно за 3 часа път.
За занималнята и аз така съм чувала, че я осигуряват в училищата до 3 или 4ти клас. Вече за качеството не знам - при нас в прованса мисля, че няма проблем. Имам приятелка учителка и казва, че добре се занимават с децата. Но в София май е по-трудно. Тук недостигът е на деца, а при вас - на учители.