В какъв смисъл не е мръднало? Не се подобрява зрителната острота или пък го криви?
Сия, и двете нито му се е подобрила остротата, а махна ли очилата и веднага почва да си криви окото. Диоптъра също не е паднал, то и междуочното му разстояние не се е увеличило, т.е. главата му явно не е порастнала за година и половина. Има подобрение на "здравото" око и с него вижда на 100% с очилата. Сега чета из интернет за домашни тренировки, свалих едни упражнения за очи, но е зор да го накарам да ги правим, също пише, че е хубаво да оцветява и това му е трудно, защото не му е интересно и в общи линии драсва 5 черти на кръст и тича да си кара колите или да си играе с динозаврите. Взех някаква китайска електронна игра с тетрис, ама не схваща какво точно трябва да се прави и само натиска копчетата, но и това му задържа вниманието точно 2 минути. Иначе гледах специално разработена игра за iPad, за тренировка на мързеливо око, ама сега да купя и iPad, ще ми дойде в повече, дето се вика, ще седна аз да я напиша тая игра... Дано поне дългото закриване на окото даде резултат.
Мими, Джам, да са ви живи и здрави момчетата!
(
малко със закъснение )
Мими, радвам се, че писмото е стигнало на време
И аз искам снимка на тортата, моля
, че тортената тема съвсем замря, ама нещо нямам поводи по това време на годината...