0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Пациентки на клиника Надежда (д-р Стаменов) - тема 17
« Отговор #860 -: Януари 06, 2014, 13:34:31 pm »
Здравейте дами! За много години!
Дали ще ме приемете при вас?
Имаме една съдба с вас, но досега пишех само в бг.мамма. Пациент съм на д-р Стаменов.
Чакам обаждането от ФАР, и до мен има 100тина номерца. Аз съм 20409.
Отписала съм януари, надявам се началото на февруари да звъннат.

Пожелавам на всички девойки много щастие тази година и много бебенца!

Здравей и добре дошла във форумите на Зачатие.
Не съжалявай за януари, клиниките така или иначе не правят опити по Фонда по това време, защото още не са готови договорите им. Много късмет през февруари!
« Отговор #861 -: Януари 06, 2014, 14:54:59 pm »
Лемон,аз мисля да дойда на конференцията,благодаря,че си видяла,че я има и ни каза за нея..
« Отговор #862 -: Януари 06, 2014, 17:23:37 pm »
здр момичета,предстои ми подаване на документи за втори път,още не съм питала в клиниката, знаете ли дали пак същите трябва да подам или само епикризата и делкарация че няма промяна в обстоятелствата? :)
« Отговор #863 -: Януари 06, 2014, 17:54:28 pm »
И аз мисля да отида на конференцията.

Бъдещето принадлежи на тези,които вярват в красотата на мечтите си!

« Отговор #864 -: Януари 06, 2014, 20:06:28 pm »
здр момичета,предстои ми подаване на документи за втори път,още не съм питала в клиниката, знаете ли дали пак същите трябва да подам или само епикризата и делкарация че няма промяна в обстоятелствата? :)

Хубаво е да имаш ново ФСХ - на мен ми поискаха във Фонда.
*
« Отговор #865 -: Януари 06, 2014, 21:52:56 pm »
И аз имам намерение да отида на конференцията. Със сигурност ще ми бъде интересно.

*

sara68

• 269
  • Няма начин да няма начин :))))
« Отговор #866 -: Януари 06, 2014, 23:28:44 pm »
аз също ще отида на конференцията :)
*
« Отговор #867 -: Януари 07, 2014, 00:20:27 am »
 Здравейте, за много години :) Пожелавам ви новата година да ви донесе много здраве, любов и положителен тест  :D
И аз си мислех да отида на конференцията  :D
« Отговор #868 -: Януари 08, 2014, 00:33:51 am »
Честита Нова 2014 година! Пожелавам на всички преди всичко здраве и много новородени бебета!

Благодаря на little_rabbit за информацията, ще отида със сигурност!
Няма как с думи да изкажа това, което е в сърцето ми, наистина! Тези хора сбъднаха нашата мечта! и няма ден, в който да го забравя! Обичам ги!
« Отговор #869 -: Януари 10, 2014, 22:13:58 pm »
И аз мисля да отида, да сверя малко часовника, че знае ли се........... :D
*
« Отговор #870 -: Януари 15, 2014, 08:35:38 am »
Здравейте момичета, пиша и тук в тази тема, по донорска програма съм в клиника Надежда, дано може някой да ми обясни. Вчера звъннах, за да си запазя час за проследяване на лигавицата на 10-ти ден. Обади ми се секретарката, всичко вървеше нормално, но след като си казах името, разбра че съм по донорска програма ми взе телефона и каза, че ще ми звънне, след като се консултира с лекарката. Може би днес ще ми се обади да ми потвърди часа, но защо, при условие че на последния преглед, който беше за промивка след хистероскопия, лично лекарката ми каза да запиша час на10-ти ден. Вече след консултация с лекаря ли ще дават часове за донорските програми или това е временно заради форума, който се провежда в момента?
*

maggi4ka

• 440
  • Няма невъзможни мечти....
« Отговор #871 -: Януари 15, 2014, 14:19:22 pm »
Цопвам пак в темата за пациентите на НАДЕЖДА-та :) Преди 5 години бях почти денонощно във форума. Четях, пишех, споделях, страдах и се радвах покрай неуспеха или успеха на всяка една тук. преди 5 години забременях с момичетата си. Вчера си записах отново час при Док. на 17.02 ще се срещнем за първи път относно повторното сбъдване на мечтата ми. Успех на всички. Много вяра, надежда и положителни тестове :)

« Отговор #872 -: Януари 15, 2014, 15:10:10 pm »
Радвам се да прочета, че така бързо си взела решение да се видиш с доктора. И разбира се - пожелавам скорошен успех!
*

maggi4ka

• 440
  • Няма невъзможни мечти....
« Отговор #873 -: Януари 16, 2014, 11:36:02 am »
То решението беше в голяма степен взето - просто се чудех, дали да поизчакам още малко, или са ни достатъчни 7 месеца :)

*

nimika

• *
  • 3357
  • Да сме усмихнати , добри и слънчеви!
« Отговор #874 -: Януари 16, 2014, 12:48:36 pm »
Честита  2014   , много здраве и много здрави бебета  да има!

За съжаление  в края  на 2013 оставихме  нашата  надеждата  за изненадващо спонтанно   чудо  -за братче или сестричка  , въпреки че чухме пулс   , нещата не се развиха ...Но  огромно  благодаря на д-р Пересенска  за отделеното време  , за  вниманието . Невероятен човек!

Да е жив и здрав целия екип  на Надежда !

А скоро се надявам пак да им бъда пациент   :)

« Отговор #875 -: Януари 17, 2014, 14:23:11 pm »
В темата за бременните някой пусна фитила, че д-р Сигридов бил "изчезнал", а при д-р Михова нямало до края на февруари часове за фетална морфология. На въпроса ми там, в какъв смисъл е "изчезнал" до сега не съм получила отговор. Някой знаел ли нещо по въпроса - преглежда ли д-р Сигридов в "Надежда", за някакво временно отсъствие ли става дума или какво?
« Отговор #876 -: Януари 17, 2014, 14:23:59 pm »
Хоупче, в отпуск е. След отпуска му ще се разбере какво точно става.
« Отговор #877 -: Януари 17, 2014, 14:36:14 pm »
А до кога е този отпуск, знаеш ли и не записват ли часове при него за след като приключи?
Ама и аз съм се разбързала...Всъщност утре ми е прегледа при д-р Персенска и всичко това предполагам с нея ще бъде обсъдено, ама пусто "шило в торба".
Нищо де, ако някое знае кога се връща д-р Сигридов, да сподели, пък аз утре каквото разбера ще го напиша, ако някой друг се интересува.
*
« Отговор #878 -: Януари 17, 2014, 16:17:27 pm »
вчера си беше там д-р Сигридов и преглеждаше.
говори се, че февруари е в отпуск и после изчезва, но къде и кога точно изчезва не се знае, нищо официално няма.
« Отговор #879 -: Януари 17, 2014, 19:08:28 pm »
Здравейте, момичета. Д-р Сигридов напуска клиниката. Все още не се знае дали, къде и кога ще започне отново работа. Иначе до края на месеца си е в Надежда.