0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
здравейте ,7 ден съм след трансфер на бластоцисти .Сега видях ,че имам зацапване и се чудя дали да пия аспирин протекта?Утре вече ще звъня на д-ра да се консултирам.
Мерси Евита!А деня на трансфера брои ли се или е нулев и той като при пункцията?
Цитат на: mimi6e в Октомври 08, 2013, 10:34:04 amМерси Евита!А деня на трансфера брои ли се или е нулев и той като при пункцията?Брои се, не е нулев !
Цитат на: evita1717 в Октомври 08, 2013, 10:41:53 amЦитат на: mimi6e в Октомври 08, 2013, 10:34:04 amМерси Евита!А деня на трансфера брои ли се или е нулев и той като при пункцията?Брои се, не е нулев !аз знам, че не се брои.
Извинявам се тогава, явно съм забравила
Цитат на: evita1717 в Октомври 08, 2013, 16:09:22 pmИзвинявам се тогава, явно съм забравила Сигурно чакаш за трансфер! Стискам ти палци за щастлив финал!
Докторът ще каже, като се върне от отпуска след 16-ти.
Цитат на: aldita в Октомври 08, 2013, 19:07:03 pmДокторът ще каже, като се върне от отпуска след 16-ти. Кога ще отсъства доктор Стаменов?
Чака ли се много за час при д-р Сигридов? Колко време горе-долу предварително да звънна?
И аз днес бях в клиниката и лудницата е голяма. За прегледа чаках малко този път, но за сметка на това после чаках 2 часа, за да си взема Прегнила.Evita, значи вече си бременна до доказване на противното. Много стиснати палци.