Здравейте, на 38 г. съм с поликистоза, колко може да ни струва инвитро при д-р Стаменов.
Благодаря.
И аз ще ти отговоря така: Много малко информация даваш. А цената ще е в зависимост от много неща. Както са ти написали, важно е какви изследвания сте правили с партньора ти, защото това че при теб има видим проблем, не значи че при него всичко е ОК. (Имам приятелка с твоя проблем на същите години. Забременя спонтанно за изненада на всички. Има син на 5 г., а сега чака втори
) Иначе цената варира съобразно много фактори - изследвания, манипулации, стимулация и т.н. При мен цените са варирали между 4600 лв. и 5400 лв. Но си е строго индивидуално. Последният ни опит, от който са близнаците излезе около 2000 лв., но тогава докторът просто реши да ни направи великденски подарък и не сме плащали оплождане и трансфер. Най-добре си попитай доктора, той ще ти отговори съобразно вашия случай какви изследвания, манипулации и вид стимулация ще е нужна, за да можеш приблизително да си направиш сметката. Ние тук можем само да ти кажем отделните цени за изследвания и манипулации.