здравейте момичета, аз съм нова и сега се регистрирах и ви пиша тъй като 2 дни четох по темата.
записах си час за преглед в клиника надежда за 18.03.2014г. казаха ми на телефона че има часове допълнително отпуснати само за доктор райков, който както разбирам от прочетеното тук е нов доктор за клиниката, за другите доктори нямаше часове, а за д-р сигридов ми казаха, че следял само бременни жени. Имам следните питания:
1. като ме прегледа този доктор при него ли ще продължа да ходя за в бъдеще - не знам как се процедира
2. веднъж попаднала в клиниката следващия час може ли да е при друг доктор и ако е чак 2015г., аз по-добре да си продължавам нещата при моя доктор в пловдив - нямам предстаа след първия преглед и набелязан план как се процедира
3. не прочетох добри отзиви за д-р райков - четох, че само две дами го споменават за първи преглед и за направена пункция.........
моля да споделите
при нас се изясни за момента че по мъжки фактор мога да кандидатства по фонда, но аз самата още не съм минала през лапаро и хистероскопия, тъй като ми намират 2 миомни възела по 4 см. всеки и полип също и ми предлагат поне в пловдив да ги махнат, тъй като съвременните тенденции били в зачеването, че всичко пречело на забременяването.............