Здравейте на всички,
Поразрових се и почетох различни теми и мение за клостилбегита, но все още имам някои неясни неща, които искам да попитам.
Изписаха ми стимулация с Клостелбегит 2 х 1 (50 мг).
Ситуацията е следната, по времето, когато трябва да го вземам няма да съм в България и няма да може да ме наблюдават. Ще се върна на 12- 13 ден от цикъкла.
Понеже навсякъде чета, че е необходимо наблюдение, не знам дали става въпрос за наблюдение по време на приема или след това. Моят д-р принципно не спомена, че липсата ми ще е проблем, но тогава не бях толкова запозната със страничните ефекти и какво е необходимо и не задавах допълнителни въпроси.
Сега се чудя, дали не ми е много висока дозировката, имайки предвид, че се започва с по 1 хапче на ден. Но в случая ще се доверя на д-ра (принципно смятам, че съм на точното място, но аз винаги имам нужда да съм абсолютно наясно какво следва и всички възможни варианти, а изобщо не искам да правя стимулации на халос и да си докарам допълнителни проблеми от бързане).
И основният ми въпрос е, наблюдението с УЗ по време на прием ли е и мсилите ли, че ще е проблем, че първата ми консултация ще е на 13-ти ден???
Благодаря предварително за помощта!