0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Тема на бременните № 86
« Отговор #940 -: Юли 17, 2013, 09:43:45 am »
Добре дошла Морско момиче и леки  :cloud9:

*

Asenceto

• 207
  • Ще успеем :))) всичко е въпрос на време ;)
« Отговор #941 -: Юли 17, 2013, 10:20:58 am »
Здравейте!
Чак немога да повярвам,че и аз дойдох в тази темичка :lol:

Повярвай морско момиче.Когато силно желаеш нещо,то се случва рано или късно или по точно-когато е писано  :wink:

Ние с бебоците се чувстваме добре,като че ли гаденето и повръщането отмина...засега  :wink: Само не знам до кога ще успея да прикривам бременността ми.Четох че от суеверие не се казва до края на 3-ти месец.А аз такова коремче съм отпрала вече,че не мога да го скрия  :lol:
*
« Отговор #942 -: Юли 17, 2013, 11:47:11 am »
Здравейте и от мен милички :) Как сте днес? Ние с момчето сме добре, не спира да шава и да ме рита по ребрата, чак се будя посред нощ  :) ММ му вика "Бочко", че много шавал, а като му каже така и аз се сещам за крема Бочко  :lol: Още име нямаме, ама се надявам да го измислим преди да дойде момента за срещата с малечко :)
Изе ще чакаме да пишеш как е минал прегледа, ако не си се обебила вече  :wink: Стискам палци беба сама да тръгне да си излиза  :crossfingers:
Морско момиче  :welcome_1: в прекрасната ни темичка :) Леки бременност и на финала пухкав резултат
Асенцето браво че отминават гаденето и връщането ;) А за не казването... аз този път бях решила да не казваме с ММ на никой, докато не минат 3-те месеца и ми беше много трудно, защото съм много слаба и от 2-я месец ми пролича :) голямо криене падна, добре че беше зимата и с горнищата на ММ се криех :) Все се оправдавах по празниците, че не пия алкохоли газирано, защото съм болна :D И като казахме, всички ни гледаха така  osi_12 хихи
Лек и хубав ден коремчета
Никога не е късно да откриеш себе си!!!

И точно когато мислиш да се предадеш..., спомни си за причината, заради която издържа на всичкото това...
*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
« Отговор #943 -: Юли 17, 2013, 12:03:56 pm »
Морско момиче
радвам се да те видя тук  :P
Привет-привет
днес бяхме на ЖК, всички изследвания са ОК с изкл на хемоглобина при граница 120 при мен е 117, но док каза, че засега нищо няма да ми изписва, наред с плодовете и зеленчука ми препоръча и белтъчна диета.
бебетата са добре, пак не разбрах :x колко см са, станали обаче чух главичките, че са по 26, ама см ли, мм ли ?!?:lol:
 Развиват се добре и еднакво, по май каза 120 грама са :P Гръбначетата са им наред, изобщо засега всичко е ОК. Следващия преглед на 31  :D
Малко дяволче като каза Бочко :P та козметиката им, дали е хубава или да не рискувам с БГ, вие каква вземате за бебенцата си?

« Отговор #944 -: Юли 17, 2013, 12:12:15 pm »
 :welcome3: Морско момиче леки 9 месеца
*
« Отговор #945 -: Юли 17, 2013, 12:20:09 pm »
Малко дяволче като каза Бочко :P та козметиката им, дали е хубава или да не рискувам с БГ, вие каква вземате за бебенцата си?
Аз преди в Бг съм ползвала много неща от козметиката на Бочко и да ти кажа... много съм доволна, понеже моята кожа е бая чувствителна :) Жалко че не се сетих да си поръчам да ми донесат сега за бебо. Иначе ще си ползвам козметика от тук, УК :)
Никога не е късно да откриеш себе си!!!

И точно когато мислиш да се предадеш..., спомни си за причината, заради която издържа на всичкото това...
« Отговор #946 -: Юли 17, 2013, 12:25:09 pm »
Здравейте,
Добре дошла"моирско момиче", желая ти прекрасни девет месеца.Можеш да си сигурна,че тук ще срещнеш разбиране и взаимопомощ.
А що се отнася до мен ,още си нося големия корем :D.Днес след прегледа ще ви пиша как е минало,а и тоновете ще слушат,та да видим.Лек ден на всички за сега :)

*
« Отговор #947 -: Юли 17, 2013, 12:33:10 pm »
Морско момиче добре дошла мила  :bighug: ,леки месеци

dess_dess браво ,радвам се,че всичко е наред с бебечетата.

malkoto_dqvolche ще шава какво да прави,важното е ,че сте добре.
Ех кога ли ще дойде и нашето време да усещаме бебчо  :D
Аз съм добре ,в петък съм на преглед да видим бебо какво прави  :wink:

izabel.1985 чакаме новини osi_9

*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
« Отговор #948 -: Юли 17, 2013, 12:35:45 pm »
Аз преди в Бг съм ползвала много неща от козметиката на Бочко и да ти кажа... много съм доволна, понеже моята кожа е бая чувствителна :) Жалко че не се сетих да си поръчам да ми донесат сега за бебо. Иначе ще си ползвам козметика от тук, УК :)

Мерси момичета  :bighug:

Ооооо ми супер, щом е хубава, ще я пробваме  :lol:

*
« Отговор #949 -: Юли 17, 2013, 12:59:49 pm »
Морско момиче,добре дошла при нас.И аз като теб не можех да повярвам,че се присъединявам в тази тема,но вече е факт за много от присъстващите момичета.
  Izabel ти е казала какво можеш да очакваш от нас,можеш да си сигурна в това.Наслаждавай се на тези няколко месеца.Няма да усетиш колко бързо минават в тази тема. :wink:
« Отговор #950 -: Юли 17, 2013, 13:20:18 pm »
Хехехе Морско момиче, знаех си, че ти е крайно време да се преселиш в нашата тема, ще те следя специално!
Колкото до мен, момичета загубихте баса, до една бяхте казали, че ще е момиче, да да, ама не! Майка ще бъда на един прекрасен мъж, днес на ФМ, всичко му се видя, има си пълен пакет както се казва, и всичко друго си има и е в норма, тежи 230 грама, но върви по-мъничък, защото съм забременяла по-късно т.е. терминът ми се измества с около 4-5 дена напред, иначе си е съвсем в нормата, много е сладък и бузест!   :bori_002:
*
« Отговор #951 -: Юли 17, 2013, 13:39:30 pm »
Браво chattenoire84!Радвам се,че всичко е наред !И на мен ми казаха на първата ФМ че е момче,ама не по полови белези ,а по какви го различи незнам....Ще видим в понеделник съм при доц.Томова и вече нямам търпение ,дано е здравичко и все пак се надявам вече да връзвам "фльонги" :bori_007:
За козметиката и аз ползвам и на Бочко и съм доволна!

*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
« Отговор #952 -: Юли 17, 2013, 13:43:38 pm »
Хехехе Морско момиче, знаех си, че ти е крайно време да се преселиш в нашата тема, ще те следя специално!
Колкото до мен, момичета загубихте баса, до една бяхте казали, че ще е момиче, да да, ама не! Майка ще бъда на един прекрасен мъж, днес на ФМ, всичко му се видя, има си пълен пакет както се казва, и всичко друго си има и е в норма, тежи 230 грама, но върви по-мъничък, защото съм забременяла по-късно т.е. терминът ми се измества с около 4-5 дена напред, иначе си е съвсем в нормата, много е сладък и бузест!   :bori_002:

Браво chattenoire84 Много обичам да чета, такива все хубави новини  :lol: Честити ти сини гащи  :bori_002:

*
« Отговор #953 -: Юли 17, 2013, 14:01:35 pm »
Здравейте мами.
морско момиче, добре дошла в така мечтаната от всички ни темичка.
chattenoire84, честит мъж.
никоя, твоя положителен тест (безсимптомен) миналата година не знам защ,о но ми се е запечатал. Малко остана и до твоята голяма новина.
Момичета аз да питам - от два дни ме боли кръста, не е ли рано?
И да се оплача - след 10 дни съм на ФМ, а времето толкова бавно минава ...
На 23.01.2014 в 10,49 Нора пое първата си глътка въздух.
*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
« Отговор #954 -: Юли 17, 2013, 14:20:39 pm »
Авалон защо да е рано за болките в кръстта? И аз имам понякога и отсега :lol: То май за тези болежки няма специално време или има 8O :D

« Отговор #955 -: Юли 17, 2013, 14:21:34 pm »
Благодаря Ви момичета  :bighug: Така и стана каквото си исках, това си и получих изобщо и една секунда не съм се съмнявала, че няма да е мъж, но си се оказа един бузан :bori_002:! Сега да попитам нещо важно, че забравих, по време на прегледа, докторката забеляза, че имам леки контракции изписа ми магнезий, веднага започнах да го пия първо ще е 2х1 таблетка, после ще мина само на по една таблетка дневно, и така ще си го пия до края на бремеността. Да попитам тези от Вас, които имат подобните симптоми, какво правите, дали лежите повече, правите ли секс, ядете ли нещо по-специално? Честно казано си мързелувам повече, а въобще не съм правила секс от незнам кога си, за храненето ям всичко. А има ли нещо, което по-специално да правя или не правя? А интересното е, че мислех, че имам колики, но след като пих първата таблетка магнезий, коремът ми напълно се успокои.
*
« Отговор #956 -: Юли 17, 2013, 15:02:33 pm »
Авалон защо да е рано за болките в кръстта? И аз имам понякога и отсега :lol: То май за тези болежки няма специално време или има 8O :D
Ми не знам. Останала съм с впечатлението, че след като понаедрея - тогава.  :lol:
На 23.01.2014 в 10,49 Нора пое първата си глътка въздух.
*
« Отговор #957 -: Юли 17, 2013, 16:53:33 pm »
Здравейте, как сте днес? Аз след вчерашната обиколка на града реших днес да си остана вкъщи и да прочета нещо полезно. След туй четене ми изскочиха още куп въпроси... Търсих информация, но за това БХС не можах да разбера много... Общо взето за изследвания и такива неща нищо не знам. Някой по-запознат би ли ми казал какви изследвания задължително трябва да имам?
*
« Отговор #958 -: Юли 17, 2013, 17:11:57 pm »
Момичета, внимавайте болките в кръста да не се окажат контракции!

Шаноар, при контракции не се препоръчват полови контакти.
« Последна редакция: Юли 17, 2013, 17:35:43 pm от blue_sky »

*
« Отговор #959 -: Юли 17, 2013, 17:17:14 pm »
Аз също имам болки и пия но-шпа и папаверин,когато ме боли.В зависимост от прегледа в понеделник,ако каже док.ще почна и Магнерич-а.Пих го и  с първата бременност.Моите болки са когато се преуморя,все пак не мога да оставя детето и да си лежа наволя.. :lol:
,но ти си отпочивай максимално .Секс -да ,стига да се чувстваш добре ,ние просто нямаме време :oops: :D
« Последна редакция: Юли 17, 2013, 17:21:13 pm от moniks_s »