Напротив Beralentinia точно където търябва съм чела и то с голям интерес така,че не е било от горе от горе...
Не съм решила,че трябва да стане задължително на 2-ри,3-ти опит никога не съм твърдяла това!Казвам,че по-голямата част от които са писали изобщо някъде се получава от тогава при тях.
Всеки има право да мсили за себе си.Кой е казал,че съм толкова отчаяна,мисля че реакцийте ми след аборт са напълно нормални,не мога да кажа че съм слаб човек,защото ако бях нямаше да живея нормално живота си,а щях да съм в някоя тежка депресия например.Ок мисли положително така и трябва да бъде дано пък нещата наистина се случат така както искаш.Аз лично бих казала,че не птавя нищо да си съботирам мечтата просто вече съм по-различна,не търся нови и нови проблеми аз няма и какво да търся повече защото съм изследвала всичко включително и тромбофилия,нямам и нямам и склонност към това,единствено имам по-високо ТСХ,за което не съм спряла да пия хапчета от миналото лято и,че имам не добра усвояемост на фолиева киселина за това пък се и тъпча с фолиева при бременност,та съм на такъв етап че просто спрях да съм вмъниечена за това и аз повече няма да търся разни проблеми,няма нищо повече да направя по този ?-с,просто бих направила още опити,не знам колко зависи и от здравето ми,но се отказах от всичко друго,просто защото не мисля че има нещо друго освен ако е в съвсем друго естество,защото има и много лоши хора,които може би не са ти пожелали" нещо хубаво".Сега пък като го казвам,може да си помислите че съм някоя такава които ходи по врачки и вярва в магии,но факт има всякакви случаи,всякакви хора,случки в живота.Спирам защото мога да разбрана по грешно отново.
lili2011 радвам се,че при вас нещата вървят добре
,дано и така бъдат винаги