При Стефан, като отговор на истерията, така сменяме подхода, понеже той винаги знаел, че ще му се караме или ще го накажем. Това и на мен ми е странно и мен ме е страх, че новия подход може да доведе, до още истерия с цел да го гушкам, но според психоложката, този подход ще доведе до това, че да разреди истериите и с времето да изчезнат. Аз снощи си играх на "ООНе", но това си е доста сложно, само си отварям очите и ушите на четири и като доловя конфликт между двамата тичам да го потушавам в зародиш, защото е по лесно да го гушна, докато не ми е вдигнал кръвното. Друг е въпроса, че се чувствам адски гадно, заради Ели, снощи тя беше в правото си, но аз гушнах него и взех да го успокоявам, а тя ме гледаше с насълзени очи, все едно съм я предала. После, си я гуших и нея и си говорихме, пак защо се държа толкова нелогично и неадекватно. Знам, че ме разбира, но когато и тя е афектирана е трудно да ми влезе в положението. А вечерта като гушнах Стефан за "лека нощ", си му намилах тихичко, като как трябва да се държи и, че не е хубаво да се карат с Ели. Ще видим и психоложката, като говори с него какъв извод ще си извади. Вчера с триста зора разбрах, че е ходила в групата и, че го е питала какво сънува, само дето той и две смислени изречения не може да ми вържи...