titi04, много ти е сладко бебчето, пу пу. Аз нямам компетнеция да кажа дали това е АД, но щом доктора казва значи е. ГОлямат ами дъщеря имаше подобни от струд и вятър и на нея слагах Aquaphor baby и я оправяше. Обаче малката ми дъщеря беше с жесток АД като бебе, почти до рани стигаше, имаше в сгъвките на ръцете и краката и тръгваше и по останалите части на крайниците. Мъкнали сме се по лекари и специалисти и това е нещо, което всеки го казва- пази от изсушаване. Кожата трябва да се държи непрекъснато омазнена да не изсъхва и в случаите когато се налага все пак да се измие, миеш и мажеш веднага. Независимо дали да Дав или не, всеки сапун е детергент и отмива мазнините и миенето трябва да е само при нъжда, това не е лечение. а просот избор на по-мек сапун. Аз не бих мила бузите всеки ден със сапун. И като измиеш веднага трябва да мажеш. Има няколко добри средства - има крем на Авено специален за АД, има Aquaphor baby, има и обикновен вазелин. По мои наблюдения нямаше много голямо значение кой ползвам, само да го държа мазно. Като че ли Aguaphor baby беше най-добре, но общо взето нямаше голяма разлика, само и само да не е оставено да изсъхне.