Примери давам когато искам да покажа, че нещо не е важно за това или онова, при положение, че другаде не го правят и нямат цитираните проблеми. Примерно яденето на сос,
Това е Американския вариант на темата за соса:
от Д-р Сиърс
http://www.askdrsears.com/topics/feeding-infants-toddlers/feeding-picky-eater-17-tips"...2. Dip it. Young children think that immersing foods in a tasty dip is pure fun (and delightfully messy). Some possibilities to dip into:"опасността от климатиците и тем подобни. Разбира се че има доста конфликти понеже това което вие живеещите в една среда смятате за разбираемо, аз не го смятам и в комбинация с манталитета ми да не оставям да ме изкарват, че си измислям, се получават конфликти на такива теми. Ако ти попаднеш в среда, в която всички смятат, че супата е вредна ( примерно) няма ли да се аргументираш с примери от собственият си опит, че при вас всички ядат супа, пък не им вреди. Ми и за мен е така. Всъщност ако ме познаваше лично мисля, че щяхме да се разберем и нямаше да имаме кой знае какви препирни, понеже аз те харесвам като родител просто по някои теми си имаме разногласия, но повечето съм съгласна с теб. Готин човек съм на живо, обещавам
. В писменото общуване понякога наистина доста неща изглеждат различно.
Аз не знам за какви специалисти говориш, защото аз не знам Бърди какъв точно специалист е ,
Педиатър, от доста време. Само Педиатър. Обикновен такъв.не знам дали е в момента практикуващ,
Активно практикуващ. На две места- кабинет и любимия форум.дори честно казано не знам мъж ли е или жена, от както ми цъфна на друго място със женско име.
Мъж. Никъде не съм писал с женско име.Освен това вероятно знаеш, че той си има същата история и във форумите на бг мамма където създаде интриги и дори Мамма сметна за нужно да го обясни.
Ако някой твърди че Хеп Б е "невинно заболяване" "интригата се заформя веднага. И то със скандал.
Ако някой дава Калциев глюконат пер ос- също.
Ако някой прави ваксини "в гръбчето"- също.
Ако кръщава почти всички деца с "вероятна" ДЦП- също.
Просто Д-р Бърди е "скандален" тип, с наклонност към кавги.Тук в тези форуми е същото с оплюването и на мен лично не ми е приятно непрексънато да чета
Ами- не четете. Някой да Ви дърпа за езика?колко некадърни са тези или онези и не един или двама, цялата българска педиатрия е оплюл, цялата руска педиатрия, цялата американска и английска здравни системи, дори и гръцките си колеги не се посвени да оплюе, че помагали на хора без застраховки безвъзмездно, та му били правили нелоялна конкуренция представи си.
Винаги говорим за проблемно ниво, подходи. Не говорим за личности, изключая 3 Бг имена, и то пак за подходи. Много хора са си недоволни от системите си- едва ли казвам нещо ново. Целта е да знаят хората от какво да се предпазят.Не мисля, че един добър професионалист говори по този начин, съжалявам.
Важно е не какво говори един Педиатър а какво върши, и какъв е резултата от свършеното.