0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Оценка на моториката №4
« Отговор #80 -: Април 25, 2013, 13:45:43 pm »
Аз също апелирам да се разреши достъп на Elena B. до форума.
Тя има достъп до форума - може да чете. Но й е спрян достъпа да пише, поради нарушаване на правилата на форума.
« Отговор #81 -: Април 25, 2013, 13:48:31 pm »
Сикс, може ли да помоля и аз за едно уточнение и щом желаете ще спрем дискусията. Съгласна съм, че има правила, те са да се спазват от всички и който не ги спазва си отива- това е така, както е и по всички други форуми. Но наблюденията ми по други форуми са, че като се слага БАН и то на потребител, когото всички познават (не говоря за някой регистриран вчера, който се е появил с единствената цел да обиди някого зад никнейма си), се казва - заради нарушена т. еди коя си от правилата е отстранен от форума. И така всички знаят- аха, не трябва да правя така, защото утре може и аз да бъда отстранен. А сега ние/аз не знаем кои правила системно е нарушавала Елена, защото според мен, а ето и според доктора, Елена не съм чела да е обиждала някого, да се е конфронтирала, да спами. Пък за БАН си представям, че трябва да е станало нещо, което всички да сме видяли и разбрали като лоша постъпка от нейна страна.
Не ме разбирай сякаш искам някой на мен да ми дава персонални обяснения. Не. Но така в потребителите вероятно остава усещането за разчистване на лични сметки някакви, които са замаскирани зад правилата.
Само това- кажете, моля, конкретно кои правила са нарушени, за да знаем всички кое е "преляло чашата" и да внимаваме, защото всеки от нас е нарушавал поне по веднъж по някое правило, вероятно в момента и аз това правя ;) Но пък сме хора, едни и същи сме тука всеки ден и няма нищо лошо да си говорим.

*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #82 -: Април 25, 2013, 14:02:50 pm »
искам да ви съобщя, че Троянска война заради хубавата Елена няма да има.  :D

през годините, на доста много хора е налагана временна и постоянна забрана за достъп до форума.  ако ви покажа списъка, ще се впечатлите. :)

този случай не е нито първият, нито последният. нямаме практика да информираме цялата общност от потребители кому и за какво е налагана забрана. няма такава практика и в останалите форуми с по-многобройно присъствие.

потребителката е била наказвана с поредицата от предвидени в правилата наказания - предупреждения, временна забрана и се е стигнало до постоянната забрана.

това е всичко, което е нужно да се знае по въпроса. друго няма и се надявам да сме изчерпили темата, защото й отделихме повече внимание, отколкото заслужава.

"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

Birdie

• 11040
  • Sviatoslav Richter (1915-1997) - Just listen!
« Отговор #83 -: Април 25, 2013, 14:22:30 pm »
искам да ви съобщя, че Троянска война заради хубавата Елена няма да има.  :D

през годините, на доста много хора е налагана временна и постоянна забрана за достъп до форума.  ако ви покажа списъка, ще се впечатлите. :)

този случай не е нито първият, нито последният. нямаме практика да информираме цялата общност от потребители кому и за какво е налагана забрана. няма такава практика и в останалите форуми с по-многобройно присъствие.

потребителката е била наказвана с поредицата от предвидени в правилата наказания - предупреждения, временна забрана и се е стигнало до постоянната забрана.

това е всичко, което е нужно да се знае по въпроса. друго няма и се надявам да сме изчерпили темата, защото й отделихме повече внимание, отколкото заслужава.

За всеки човек си заслужава да се пише, спори, обсъжда.
И тъй като аз съм гостенин тук,  не ми остава нищо друго освен да приема Вашето становище.
Тежка е работата на хора, поддържащи реда.

Моето лично мнение е че, Елена е образован, умен човек, с когото е приятно да се пише, разговаря и чете.
"Failure has a thousand explanations. Success doesn't need one."
"I live in my own little world. But everyone there knows me"
Sir Alec Guinness
Mistakes are the secret of my success.
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #84 -: Април 25, 2013, 14:40:32 pm »
Тежка е работата на хора, поддържащи реда.

така е, докторе - благодаря Ви, че го отбелязахте.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

Bobbie

• *
  • 5701
  • Beauty is in the eye of the beholder!
« Отговор #85 -: Април 25, 2013, 21:49:25 pm »

Елена се преместила в бг-мама, ако някой иска да си коментира нещо с нея. Също така няколко човека вече ми поискаха координатите и във Фейсбук. Ако има още, пишете ми на лични да ви ги дам.

Колкото до изгонванието и - няма да обяснят и няма да я върнат, но ако искате можете лично да видите съобщенията на Елена и сами да си направите изводите.

*

Бубулина

• *
  • 1352
  • Благоденствие да сполети тази къща!
« Отговор #86 -: Април 25, 2013, 22:46:52 pm »
Тя цялата държава се управлява на мажоритарен принцип, вие за един форум сте се тръшнали  :) В крайна сметка, техен си е, те решават как и защо да го управляват...
Днес ме има, утре ме няма...не ми зависи живота от това, че да го вземам толкова присърце... :wink:
"Това,което не ни убива, ни прави по-силни!"

*
« Отговор #87 -: Април 25, 2013, 22:58:27 pm »
момичета, виждам, че имате достатъчно свободно време и енергия, на 8 юни ще е 8-я по ред Ден на репродуктивното здраве, който организираме - абсолютно безплатно, за всички хора с проблеми. няколко човека работим от месеци, за да осигорим лекарите да консултират безплатно, да намерим парички да финансираме и популяризираме всичко това, та има работа за всички, ама желаещи няма.
а вие както казах, виждам сте свободни, искате ли да насочите тази блуждаеща енергия в нещо смислено, а?
или както обикновено ще се изпокриете всички щом стане дума за нещо истинско и смислено, не свързано с клюки, сплетни и скандали....

ПП. След като многократно беше подробно обяснено, мисля че въпроса вече е приключен около "всенародните бружения" за бана на Елена В. Лично аз ще трие всеки следващ пост с опит за подклаждане на скандал, интрига и т.н.
« Последна редакция: Април 25, 2013, 23:12:45 pm от StefiZ »
*

бина

• 845
  • "Не вървете след никого, вървете само след себе си
« Отговор #88 -: Април 26, 2013, 09:08:25 am »
Цитат
момичета, виждам, че имате достатъчно свободно време и енергия, на 8 юни ще е 8-я по ред Ден на репродуктивното здраве, който организираме - абсолютно безплатно, за всички хора с проблеми. няколко човека работим от месеци, за да осигорим лекарите да консултират безплатно, да намерим парички да финансираме и популяризираме всичко това, та има работа за всички, ама желаещи няма.
а вие както казах, виждам сте свободни, искате ли да насочите тази блуждаеща енергия в нещо смислено, а?

Аз съм на среща,само кажи с какво и как  :P
*
« Отговор #89 -: Април 26, 2013, 09:15:48 am »
бина, радвам се че ти е забавно, хубаво е човек да се плези.

ти си от Русе, нали, ДРЗ ще е там. синьо кокиче от началото на годината се занимава сама да урежда хотели, срещи в обшината, медии и т.н., така че моля те, свържи се с нея и тя ще ти каже от каква конкретна помощ има на място, защото наистина е много трудно сам човек да организира такова събитие.
*

бина

• 845
  • "Не вървете след никого, вървете само след себе си
« Отговор #90 -: Април 26, 2013, 13:51:08 pm »
бина, радвам се че ти е забавно, хубаво е човек да се плези.

ти си от Русе, нали, ДРЗ ще е там. синьо кокиче от началото на годината се занимава сама да урежда хотели, срещи в обшината, медии и т.н., така че моля те, свържи се с нея и тя ще ти каже от каква конкретна помощ има на място, защото наистина е много трудно сам човек да организира такова събитие.

плезенето,трябваше да е само усмивка сори,
ще се свърва с  синьо кокиче
*

Birdie

• 11040
« Отговор #91 -: Май 03, 2013, 23:02:59 pm »
*
Sir Alec Guinness
*

Birdie

• 11040
« Отговор #92 -: Май 08, 2013, 01:43:14 am »
"Колкото повече опознавам хората, толкова повече заобичвам животните."
« Последна редакция: Май 08, 2013, 01:47:21 am от Birdie »
Sir Alec Guinness
« Отговор #93 -: Май 08, 2013, 10:10:47 am »
 :good_post:
*

Nina

• 2643
  • Понякога седя и мисля, понякога само седя...
« Отговор #94 -: Май 08, 2013, 16:24:27 pm »

Специално за Вас, докторе:

http://www.youtube.com/watch?v=btuxO-C2IzE

*
« Отговор #95 -: Май 08, 2013, 17:38:57 pm »

Напълно съгласна!

При жълтеница у новороденото не се дава да се пие глюкоза, защото излишният  билирубин не се отделя с урината, а с изпражненията.
*

Birdie

• 11040
« Отговор #96 -: Май 10, 2013, 13:57:13 pm »
Някой да е чувал за филм с име - "Аве"... на Константин Боянов?? 2011
« Последна редакция: Май 10, 2013, 13:59:04 pm от Birdie »
Sir Alec Guinness
*

Бубулина

• *
  • 1352
  • Благоденствие да сполети тази къща!
« Отговор #97 -: Май 10, 2013, 14:30:45 pm »
Вероятно имате предвид Константин Божанов, докторе?
ФИЛМЪТ в ЗАМУНДА
ФИЛМЪТ в Уикипедия
"Това,което не ни убива, ни прави по-силни!"

*

Birdie

• 11040
« Отговор #98 -: Май 10, 2013, 15:33:03 pm »
Да, това е. Мерси.
Sir Alec Guinness
*
« Отговор #99 -: Май 10, 2013, 22:18:54 pm »
Дори съм го гледала преди година и половина, докторе.  :)

Хареса ми. Гледах го в рамките на един кинофестивал. Няколко дена след това даваха и "Стъпки в пясъка". Наистина ми подейства много завладяващо.