Здравейте,момичета.Нова съм във форума,макар да чета публикациите тук от години.Опитваме за бебче от 7 години.Имам 1 неуспешна инсеминация преди 2 години.Втората я направихме миналия месец на 24.03.2013.Реинсеминация на 26.03.2013г. Напрвихме я на естествен цикъл,но 4 дни след това пуснах прогестерон,който беше10 и докторът ми назначи първоначално прегнил 10000 единици и после през 5 дни по 5000Е.,Утрогестан 3*2 вагинално,3*1 орално,магнерот,но шпа,фолиева и селен,пия еутирокс от вчера по 50мг,преди това бях на 37,5.
Правих кръвен тест,който на 15.03. беше 38.8 ,след узи на същият ден докторът каза,че според него има нещо,но не може да каже какво точно е .Лигавицата била разкошна хахаха.Последва тест на ЧХГ на 18.03.,който отчете 59.2.Според него се движи доста бавно.От 18.03 до сега съм толкова разстроена,че просто не мота да спя,да се храня.В понеделник съм на преглед ,но просто не знам как ще издържа.Изчетох за този прегнил толкова много,че просто не знам вече какво да мисля.Според вас дали тези резултати са от него и защо толкова бавно се покачва това ЧХГ да му се не види.Нямам никакви,ама абсолютно никакви признаци на бременност,освен ТТ 37.2 вечер.БТ не съм мерила никога и не мисля,че ще я премеря някога.Ако някоя от вас може да ми помогне с инфо или да сподели подобна история ,ще съм много благодарна.Забравих да спомена,че от ччера имам много слабо,ама много слабо кафеникаво зацапване,даже не е и течение.Цикълът ми е много редовен.Последен на 13.03. Моля ви дайте мнение,какво да очаквам....Много объркано го написах май,но такава съм и аз в момента,извинете ме...