0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
dess_dess, браво, желая ти всичко да е наред!mgstra, много ми е мъчно, дано по скоро да се сбъдне мечтата ти!
Ще продължа с моя любим ЕЦ.
Мгстра,така ти се зарадвах за резултата...Стана ми много гадно,като сподели за последвалото "развитие" човек да не може да се зарадва!какво каза др Перси? Нз какво се дължи според нея? Генетичните и имунологичните как са ти?
Цитат на: mgstra в Май 28, 2013, 17:55:31 pmЩе продължа с моя любим ЕЦ.Нашият любим ни разказа играта.
mgstra Авалон, Аманда как сте. Аз тая сутрин се събудих с изключително напрежение в кръста и яйчниците все едно всеки момент ще ми дойде , ама сега съм вече добре нямам търпение да дойде 1-ви.
Цитат на: vesito90 в Май 29, 2013, 13:50:36 pmmgstra Авалон, Аманда как сте. Аз тая сутрин се събудих с изключително напрежение в кръста и яйчниците все едно всеки момент ще ми дойде , ама сега съм вече добре нямам търпение да дойде 1-ви.Пълно безсимптомие - така съм.
Ами и аз от тази нощ чувствах напрежение ниско долу и все едно като стегнат корема с колан,но това ми се е случвало и миналия трансфер пак па 6-7-ми ден както е сега,други симптоми нямам пък да видим.
Цитат на: amanda в Май 29, 2013, 15:32:27 pmАми и аз от тази нощ чувствах напрежение ниско долу и все едно като стегнат корема с колан,но това ми се е случвало и миналия трансфер пак па 6-7-ми ден както е сега,други симптоми нямам пък да видим.Za hubavo e
Цитат на: Съкровище в Май 29, 2013, 00:10:24 amМгстра,така ти се зарадвах за резултата...Стана ми много гадно,като сподели за последвалото "развитие" човек да не може да се зарадва!какво каза др Перси? Нз какво се дължи според нея? Генетичните и имунологичните как са ти?Няма какво да каже докторката, освен че се случва много често и при абсолютно здрави хора. Това ми е първи такъв случай. С първата ми бременност не съм имала проблеми и тя смята, че е някаква случайност, а не закономерност.Генетични не съм правила, а имунологичните ми са добри.
Пълно безсимптомие - така съм.
Този път ще събираме повече ембриончета и тогава ще правим трансфер, а не както до сега след всеки цикъл. Надявам се това да е правилния подход, но времето ще покаже.