dess_dess, amanda, мисля, че съм по-добре вече.Мъжа ми е купил Колдрекс таблетки, но си видях, че всяка таблетка съдържа по 25 мг кофеин.Затова ще си самоогранича дозата до 2 таблетки сутрин и 2 таблетки вечер, макар че може и до 8 таблетки на ден да се пият.Казах на мъжа ми да каже, че става въпрос за бременност, та да не му дадат нещо което да не мога да пия.
chattenoire84, извинявай, че не ти честитих бременността.Дано всичко е наред и да се наслаждаваш на тази бременност.
anajens, а дано - от твоята уста в божите уши.
Като цяло се чувствам по-добре.Може би съм се изнежила, всичко стана от това, че докато съм спала, температурата в стаята е паднала до 18 градуса на сутринта във Вторник ме болеше гърлото.Трябва да взема мерки за тоя мой хилав имунитет - не знам дали и това, че има Хашимото влияе (не може малко като ме лъхне студен вятър я да настивам, я херпес да ми излиза.Сега сме взели мерки за настинката, имам си нормален липов чай, онзи с ехинацеята отказах да го пия (порових се и намерих противоречиви мнения за нея ).Имам и лимонов сок и мед, но малко захаросан.Мисля, че на водна баня ще се оправи.Няма да се дам на една настинка.Вчера доста се бях притеснила за бебетата.Днес сутринта имах едно много странно усещане - понеже от скоро имаме градинска люлка и сутринта бях седнала и се побутвах съвсем леко.Появи се някакво слабо пулсиране ниско долу сякаш в областта на матката.Веднага станах от люлката - помислих, че заради полюшването се е появило.Имам вяра, че са се хванали бебчетата, че след няколко дни като с направя тест (мисля на 30-ти Април да го направя, на 14-ти ден след трансфера).